Ќовините на югозападна Ѕългари€
ѕървото, което видиш, показва за какъв човек ще се омъжиш ≈то какво тр€бва да помни вс€ка една зоди€, преди да си пожелае нещо в новогодишната нощ.. јндреа се пусна гола след скандала с фотошопа
   –егистрац舫абравена парола

Ќеверо€тната истори€ на баба »рма, ко€то трогна цели€ св€т и накара хората да говор€т за не€..


25 февруари 2018 10:24   6300 прочита»стори€та на една необикновена 93-годишна жена обикал€ света и дава инспираци€ на хората. «а Ѕаба »рма разказва внучката й ≈лиза, ко€то сподел€ пост на стената си във ‘ейсбук и дори не предполага до колко хора ще достигне той. "“ова е мо€та баба »рма.

93-годишно момиче, което тази вечер отлет€ за  ени€. Ќе, не отива на почивка в н€кое туристическото селище, където да € глез€т и обслужват, а предприе 3-седмично пътуване, за да помага на деца в сиропиталище. –азказвам ви за не€, защо т€ в€рва, че винаги тр€бва да набав€ме щипка адреналин в живота си, за да живеем, а не да прежив€ваме. ѕогледнете € … кой може да € спре? ќбичам €”, пише ≈лиза.

» от този момент нататък хората по света не спират да сподел€т тази толкова неверо€тна истори€. "Ќе си въобраз€вах, че всичко това ще се случи - казва ≈лиза - майка ми изпрати снимките от летището и вид€х баба ми с червени€ си куфар и се почувствах толкова горда, че написах този пост."

Ѕаба »рма живее съвсем не е имала лек живот. “€ останала вдовица на 26-годишна възраст, с три деца, а след това изгубила дъщер€ си. "Ѕаба ми винаги е обичала живота и никога не е спирала на нищо, т€ е посветила живота си на семейството и помага на хората около не€ - казва ≈лиза - «а мен това винаги е било пример", признава гордата внучка.

/blitz.bg/

ќще за: истори€  жена  хора  внучка ќще от: ∆ивот

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 –еклама

   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.