Новините на югозападна България
Андреа се пусна гола след скандала с фотошопа Джиджи Хадид на косъм от голотата Раждането със секцио увеличава риска от помятане!
   РегистрацияЗабравена парола

Оставете чаша вода със сол и оцет в дома си и вижте какви невероятни промени ще има само за 24 часа!


16 април 2018 09:09   4599 прочитаКогато не сме на работа, домът обикновено е най-доброто място, където можем и искаме да бъдем. Това е мястото, където повечето от нас се чувстват сигурни.

Но ако има прекалено много негативна енергия в домовете ни, тя има осезаем ефект върху вашите емоции, както и здравето ни.

Въпреки, че не можете да видите тази енергия с невъоръжено око, Вие със сигурност можете да почувствате как енергията на дома Ви често отразява Вашето собствено вътрешно емоционално състояние. Това е времето, да прогоните тези отрицателни, тъжни и направо депресиращи вибрации, които могат да имат драматичен ефект върху настроението Ви. Опитайте тази лесна, домашна техника и изпратете всички тези негативни енергии далеч!

Ще имате нужда от:

1 чаша (тя трябва да бъде напълно прозрачна)
бял оцет
Гранулирана сол
вода

Начин на приготвяне:

Добавя се малко сол, малко оцет и малко вода в чашата. Поставете я в някоя част от дома, където прекарвате най-много време и където идват други хора, когато Ви посещават.

Оставете чашата там в продължение на 24 часа. След известно време, проверете какво се случва със солта, дали нивото й се е покачило или водата прелива.

Изплакнете чашата обилно с вода след 24 часа и повторете процедурата, ако мислите, че това е необходимо. Сложете по една чаша във всички области на Вашия дом, докато солта не спре да расте.

Забележка: Поставете чашата на място, където не може да се види, така че тя да успее да поеме лошите енергии ефективно!

Още за: работа  дом  здраве Още от: Живот

Добави/гласувай в Свежо   Сподели във Фейсбук Запомни    За печатВашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар

ИмеКоментар

Въведете кода от картинката

 Реклама

   
Информационна агенция STRUMA.COM - първи в новините на югозападна България. STRUMA.COM е запазена марка и като независима медия няма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименования.