Новините на югозападна България
Залива ли ни новата грипна вълна? Любопитната история на 103-годишни гащи на девствена булка от Свиленград Weekend Look: Кейт Мос в нежно настроение
   РегистрацияЗабравена парола

Пенсионерка се храни само с пясък, излекува се от рака и се чувства прекрасно години наред ...


25 Януари 2018 09:24   5177 прочитаХапването на пясък вместо обикновена храна е доста рядко явление в света, но него все пак го има. При това, като по правило, хората, хранещи се с пясък, не боледуват от нищо и живеят много дълго. Именно един от тези феноменални случаи е и пенсионерката от Литва Станислава Монствилене, която отдавна е навършила 70 години.

По-интересното е това, че преди повече от десет години на жената поставили убийствена диагноза - сарком на мозъка в последен стадии. Лекарите предрекли най-много година живот, при това жената била измъчвана от страшни болки в главата. И това е интересно! Невидима сила накарала жената да се грани с пясък Тя обаче веднъж случайно минала покрай купчина речен пясък.

Изведнъж на пенсионерката ѝ си приискало да започне да го дъвче, сякаш някой умишлено я тласкал към това безумно занятие. Жената не могла да устои на съблазънта и сложила пясъка в устата си. Първоначално за малко не повърнала, после станало по-добре, а когато тя разбрала, че така облекчила своето състояние - болките в главата започнали да отминават - то изцяло преминала на пясък.

Най-интересното бе, че аз, като всеки нормален човек, се замислих, че ям пясък - това противоречи на природата, разказва самата Станислава. Но веднага щом спирах, започвах да се чувствам зле, появяваха се различни болежки. Тогава си знаех, че стъпката до завръщането на болките в главата е само една. Тогава веднага подновявах своята пясъчна диета.

С времето всичките ми съмнения се разсяха. Намерих и оптималният вариант за яденето на пясъка. Той не трябва да се готви, поглъща едновременно с течности или да се добавя към други храни. Когато изцяло преминеш към пясъчна диета, останалата храна не само е нежелателна, но е и противопоказна. За алкохол и дума не може да става.

Ям го само в суров вид и след това дори и вода не пия, обяснява пенсионерката. Лекарят терапевт Лилана Ваишвилене, която известно време е наблюдавала здравето на болната от рак, казва, че тя сама е поразена от факта, че Станислава по някакъв вълшебен начин се е излекувала от саркома в главата.

При това тя сега учудва лекарите със своето стабилно здраве, добри кръвни показатели и като цяло отлични резултати от всичките изследвания. Пенсионерката вече години наред не ходи при никакви лекари, както правят хората с отлично здраве. Струва ли си да се разглежда пясъчната диета като лекарство срещу ракови заболявания?

Журналистите от портала rt.com, които са разговаряли с феноменалната старица, са я помолили да разкаже за вкусовите качества на пясъка, ако има такива.

"Всеки пясък има свои вкусови оттенъци. Някои сортове пясък са напълно безвкусни, но те се срещат много рядко - може и съвсем малко вкус да има, но винаги има. Например, кафявият пясък е много кисел, като лимон. Има дори и сладки пясъци, има горчиви, най-често обаче аз мешам няколко вкуса", разказва пенсионерката.

/blitz.bg/

Още за: хапване  пясък  случаи Още от: Живот

Добави/гласувай в Свежо   Сподели във Фейсбук Запомни    За печатВашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар

ИмеКоментар

Въведете кода от картинката

 Реклама

   
Информационна агенция STRUMA.COM - първи в новините на югозападна България. STRUMA.COM е запазена марка и като независима медия няма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименования.