Новините на югозападна България
Баба ми каза това – лекува напуканите ми пети и мазоли само за една нощ! Онколог разкри какви 5 неща би направил, ако му поставят диагноза рак Склонни ли сте към изневяра? Вижте лявата си ръка
   РегистрацияЗабравена парола

Прочетете това! Ето какво се случва 12 дни след рождения ви ден


14 октомври 2017 10:38   7063 прочитаДенят на раждането е магически, тогава се прокарва мост между Земята и Небето, по който към нас се стича най-скъпият подарък – животворящата енергия на Бо­жията любов, която ни поддържа през цялата следваща година. На астролозите е известна една интересна закономерност за връзката с първите 12 дена след рождения ден и събитията през предстоящата година.

Първият ден показва събитията от първия месец, вторият ден – на втория месец, и така до края на годината. Бъдете внимателни в самия ден на раждането си и в следващите единадесет – символично всеки от тях представлява съответен предстоящ месец.

Ден първи: Посветете го на себе си. Това е единственият ден в годината, когато ви е разрешено да бъдете наистина такива, каквито сте. Най-смелите ви постъпки тогава не само са оправдани, но и по-късно сигурно ще ви донесат успех.

Ден втори: Започнете нещо ново, обогатете своя опит, съберете знания. Така ще концентрирате сила и ще откриете неподозирани ресурси и възможности.

Ден трети: Завържете нови познанства и обещаващи контакти, намерете време за роднини.

Ден четвърти: Посветете го на своя дом, нека в него цари мир и съгласие. Тъкмо там може да се спасите от беди и да намерите защита. Поканете родителите си или ги посетете.

Ден пети: Празник за душата, за удоволствия и развлечения. Ще постигнете и ще научите много нови неща. Опитайте късмета си, пуснете тото фиш.

Ден шести: Отдайте се напълно на работата си. Може точно в този ден упоритостта ви да бъде забелязана, авторитетът ви – заслужен. Не поемайте повече отговорности, отколкото можете да носите.

Ден седми: В поведението на хората около вас ще се видите като в огледало. Смело им партнирайте.

Ден осми: Той ще покаже колко сте щедри и способни да приемате чужда помощ. Обърнете внимание на възникнали конфликти и ги разрешете без отлагане. Така ще си създадете имунитет срещу житейски несполуки за една година напред.

Ден девети: Ако някой се нуждае от утеха, успокойте го. Като давате на другите, ще получите много повече.

Ден десети: Независимо от натиска правете това, което смятате за правилно. На късмет ще е, ако рискувате в този ден. Ще осъществите и най-дръзките си мечти.

Ден единадесети: Вероятно ще трябва да направите избор, от който ще зависи следващата година, а може би дори животът ви. Оставете на случая да се разпореди, приемете даровете на късмета. Общувайте с приятели.

Ден дванадесети: Прекарайте го в самота и направете равносметка на изминалата година. Това ще ви помогне да разберете същността на събитията и тенденциите.

Blitz.bg

Още за: раждане  мост  енергия  година Още от: Живот

Добави/гласувай в Свежо   Сподели във Фейсбук Запомни    За печатВашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар

ИмеКоментар

Въведете кода от картинката

 Реклама

   
Информационна агенция STRUMA.COM - първи в новините на югозападна България. STRUMA.COM е запазена марка и като независима медия няма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименования.