Новините на югозападна България
Бързи и вкусни запеканки Кристина Агилера най-лошо облечена на наградите "Билборд' Певицата Емилия катастрофира с годеника си!
   РегистрацияЗабравена парола

Прочетете това! Ето какво се случва 12 дни след рождения ви ден


14 октомври 2017 10:38   6507 прочитаДенят на раждането е магически, тогава се прокарва мост между Земята и Небето, по който към нас се стича най-скъпият подарък – животворящата енергия на Бо­жията любов, която ни поддържа през цялата следваща година. На астролозите е известна една интересна закономерност за връзката с първите 12 дена след рождения ден и събитията през предстоящата година.

Първият ден показва събитията от първия месец, вторият ден – на втория месец, и така до края на годината. Бъдете внимателни в самия ден на раждането си и в следващите единадесет – символично всеки от тях представлява съответен предстоящ месец.

Ден първи: Посветете го на себе си. Това е единственият ден в годината, когато ви е разрешено да бъдете наистина такива, каквито сте. Най-смелите ви постъпки тогава не само са оправдани, но и по-късно сигурно ще ви донесат успех.

Ден втори: Започнете нещо ново, обогатете своя опит, съберете знания. Така ще концентрирате сила и ще откриете неподозирани ресурси и възможности.

Ден трети: Завържете нови познанства и обещаващи контакти, намерете време за роднини.

Ден четвърти: Посветете го на своя дом, нека в него цари мир и съгласие. Тъкмо там може да се спасите от беди и да намерите защита. Поканете родителите си или ги посетете.

Ден пети: Празник за душата, за удоволствия и развлечения. Ще постигнете и ще научите много нови неща. Опитайте късмета си, пуснете тото фиш.

Ден шести: Отдайте се напълно на работата си. Може точно в този ден упоритостта ви да бъде забелязана, авторитетът ви – заслужен. Не поемайте повече отговорности, отколкото можете да носите.

Ден седми: В поведението на хората около вас ще се видите като в огледало. Смело им партнирайте.

Ден осми: Той ще покаже колко сте щедри и способни да приемате чужда помощ. Обърнете внимание на възникнали конфликти и ги разрешете без отлагане. Така ще си създадете имунитет срещу житейски несполуки за една година напред.

Ден девети: Ако някой се нуждае от утеха, успокойте го. Като давате на другите, ще получите много повече.

Ден десети: Независимо от натиска правете това, което смятате за правилно. На късмет ще е, ако рискувате в този ден. Ще осъществите и най-дръзките си мечти.

Ден единадесети: Вероятно ще трябва да направите избор, от който ще зависи следващата година, а може би дори животът ви. Оставете на случая да се разпореди, приемете даровете на късмета. Общувайте с приятели.

Ден дванадесети: Прекарайте го в самота и направете равносметка на изминалата година. Това ще ви помогне да разберете същността на събитията и тенденциите.

Blitz.bg

Още за: раждане  мост  енергия  година Още от: Живот

Добави/гласувай в Свежо   Сподели във Фейсбук Запомни    За печатВашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар

ИмеКоментар

Въведете кода от картинката

 Реклама

   
Информационна агенция STRUMA.COM - първи в новините на югозападна България. STRUMA.COM е запазена марка и като независима медия няма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименования.