Ретроградният Меркурий приключи. Какво ги чака зодиите? 

24 февруари 2021 22:13   3024 прочита


  

 
Много хора свързват фазата на т. нар Ретрограден Меркурий с различни житейски затруднения. Този период обаче приключва и вече спокойно може да започнем да кроим планове за бъдещето. Какво да очакваме за следващите месеци? 

„След като Меркурий стане директен, следват две седмици, които се определят като ретро-сянка. Това е най-мекото време вследствие напериода“, коментира астрологът Лиса Стардъст. 

Меркурий ще премине над Юпитер така, че ще ни накара да оценим някои връзки и ситуации в живота, допълва тя. 

Според специалиста, през това време много неща, които са били дълбоко скрити, ще започнат да излизат наяве, предава Тиалото. Но това ще продължи някъде до 13 март, когато планетата най-накрая излиза от своята следретроградна зона на сенките. 

„Енергията все още не се е променила до напълно нормалната“, добавя астрологът Лесли Хейл. Тя предупреждава, че при някои хора ще има неочаквани промени, объркване и затруднения с комуникацията. 

Директният Меркурий е идеалното време да използваме уроците, които се появиха за нас в личен план по време на ретроградното движение, обяснява още тя. 

По думите ѝ, ако тогава сме имали лоша комуникация с шефа, колегите или роднини, приятели, сега е време да променим това. За наш късмет планетата на комуникацията се намира в идеалистичния знак на Водолей. 

„Водолеят е иновативен знак, който мисли занапред и можем да приложим това към нашите умствени способности“, казва от своя страна Пауъл. Тя посочва още, че в периода до 13 март е добре да преразгледаме грешките си и най-тежките разговори и ситуации, които сме имали, пише tialoto. bg. 

Ретро-сянката на директния Меркурий е свързана с размисъл и разработване на най-добрите възможности за усъвършенстване, категорични са астролозите. Едва след нея всички ще сме по-спокойни и можем да си правим по-сериозни планове. 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката