Родителите смятаха, че дъщеря им страда от алергия заради изкуствените мигли, а се оказа рак

13 март 2018 09:04   3461 прочита


Преди операцията Мегън обожавала две неща: изкуствени мигли и дълга коса. Сега, след животоспасяваща операция, тя казва "загуби всичко, което беше толкова ценно за мен", пише Меtro.

В началото родителите предположиха, че подпухналите очи на Меган са реакция на лепилото за мигли, което тя използвала ежедневно. Изминало един месец обаче, след като тя замени изкуствените мигли с туш, но отокът не изчезнал. През декември Мегън се обърнала към лекари.

Офталмолозите, за изненада на Мегън, не успели да ѝ кажат нищо разумно: нейното зрение не се е влошило, всичките ѝ показатели са нормални. След това тя била изпратена в специализирана болница в Портсмут, Англия, където изследванията продължили 10 часа.

Едва в края им лекарите успели да открият мек фибром в главата на момичето."Когато ми казаха, че туморът е доброкачествен, веднага се успокоих. Но когато ме заставиха да си обръсна главата - това вече беше прекалено. Твърде много обичах косата си."

Лекарите трябвало да отворят черепа на Меган, за да изрежат фиброма. Операцията продължила шест часа и била успешна. Сега Меган не може може да кара кола в продължение на шест месеца и да работи два месеца. Но тя вече мечтае косата ѝ отново да порасне дълга и хубава./Zdrave.to


Още за: операция   дъщеря   алергия   Още от: Живот

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката