Шок: "Дяволско детенце" отвори очи в утробата на майка си

16 септември 2019 09:28   3060 прочита


Бременна в 24-ата седмица американка отиде на видеозон и остана в шок от видяното. Аяна Керингтън от Ричмънд, Вирджиния, отишла в болницата, за да види как протича бременността й. Прегледът с видеозон обаче се превърнал в истински шок както за нея, така и за лекарите.  Докато специалистите наблюдавали плода, той отворил очи и се усмихнал.

За любопитния случай съобщи във Фейсбук самата бъдеща майка. В пояснение към кадрите тя пише, че вече обича това „дяволско детенце”.

Голяма част от интернет потребителите не крият съмненията си, че снимките са  обработени с някаква програма. 17-годишното момиче обаче уверява, че снимките са направени в един и същи ден и на тях ясно може да се види неродената й дъщеря.   Акушерката на Аяна смята, че в кадрите от видеозона няма нищо страшно и бременността на пациентката протича нормално.

Много често при преглед с видеозон могат да се видят много страшни картини. Това е свързано с играта на сенките и особената работа на човешкия мозък, който на всяка снимка се опитва да различи нещо познато. А много от нещата си остават загадка и просто трябва да бъдат приети без обяснения. /blitz.bg


Още за: детенце   очи   болница   Още от: Живот

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката