Скандал: Футболист организирал изолационни оргии, една от проститутките разкрива ...

08 април 2020 09:00   3870 прочита


Скандалът около футболиста на Манчестър Сити- Кайл Уокър, който организирал оргии в апартамента си по време на пандемия с коронавирус, все още не се успокоява.

В апартамента по време на карантината Уокър се обадил на приятели и две проститутки, а на следващия ден той „преподавал уроци“ на своите последователи в социалните мрежи, че е важно да си останеш у дома заради коронавируса, който засегна Англия. Този ход разгневил едно от момичетата, участвали в акта и тя решила да информира медиите. 21-годишната Луис Макнамар заявила, че присъствала на купона с неназована бразилка. „Не знаех, че е футболист. Пристигнахме в къщата му около 10:30 ч. и тръгнахме около 14:00.

В крайна сметка мога да кажа, че той е голям лицемер. От една страна вика непознати жени в дома си, за да го удовлетворят, а от друга, учи хората как да се държат в наши дни ", казало момичето и добавило, че й платил около 3000 долара в брой за услугата. Уокър се извинил на обществеността, след като скандалът избухнал в медиите. „Искам да се извиня за това, което направих. Знам, че моята позиция като професионален футболист носи голяма отговорност. Извинявам се на моето семейство, приятели, клуба и обществеността, че ги предадох.

Има герои, които правят промяна в обществото в момента. Подкрепям тяхната саможертва и работата, която спасява животи. "Моите действия бяха обратни на това, което трябваше да направя." Манчестър Сити също се обявили: „Разочаровани сме от Кайл, но трябва да вземем предвид бързия му отговор и извинение. В следващите дни ще проведем вътрешно разследване и ще предприемем подходящи дисциплинарни действия."

tocka.com.mk

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката