Тя се омъжи за своя полубрат и…

19 юли 2019 09:24   3713 прочита


В началото, когато съобщават на родителите си, че са заедно, те остават шокирани. Линли и Даниел Перо са от Нова Зеландия и са двойка като всяка друга, с една много голяма разлика- те са полубрат и полусестра. Линли е на 37.

Двамата с нейния половин брат израстват заедно, но като тийнейджъри разбират, че имат симпатии един към друг. Въпреки обидните коментари, двойката се жени и вече има четири сина.

Линли разказва пред списание “The Sun” как се влюбила в своя полубрат. „Майката на Даниел – Мори и баща ми Върнън се срещнаха, когато аз бях на 12 години. Ожениха се няколко години по- късно. Даниел се шегуваше с мен като по- голям брат, но когато станах на 16, разбрах, че съм влюбена в него“, казва Линли.

Междувременно обаче Даниел се оженил и се преместил в Австралия. След няколко години й казали , че Даниел е разведен и се завръща у дома. Двамата си наели апартамент , с течение на времето те ставали още по-близки, докато един ден Даниел не я целунал. Когато разбират за това, родителите им ги подкрепят, независимо от първоначалния шок. Двойката се жени и има четири сина.

Линли и Даниел са заедно вече 14 години. Семейството е щастливо, независимо от хорските думи, че това е отвратително.

Превод: по македонски медии


Още за: родители   разлика   брат   сестра   Още от: Живот

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката