Училищна психоложка обвини 10-г. ученик в сексуално посегателство 

17 ноември 2022 07:23   3033 прочита


  Училищен психолог-съветник от Флорида обвинява 10-годишно момче в сексуален тормоз в САЩ, съобщава NBC News. 

Инцидентът е станал на 24 октомври. Служителката на училище "Холи Хил" в град Холи Хил твърди, че влязла в класната стая, за да обсъди нещо с учителката, когато един от четвъртокласниците се приближил, за да я поздрави. 

Според училищния психолог момчето обгърнало с едната си ръка врата ѝ, а с другата "се протегнало и я хванало за лявата гърда". 

Психоложката отхвърлила ръката на ученика от гърдите си, след което той се отдалечил от нея. Жената е съобщила за инцидента на администрацията. В училището са извикани служители на реда и детето е отстранено от училище. То е заплашено от обвинение в оскърбителни действия. 

Ученикът отрича да е виновен, а адвокатите на семейството твърдят, че училищната администрация е наложила санкции на детето без подходящо разследване. 

"Внукът ми беше обвинен в нещо и наказан без никакви факти. Няма да толерираме това", казва дядото на ученика пред NBC News. 

На 8 ноември на момчето е разрешено да се върне в клас. Училищната администрация отказва да коментира инцидента по какъвто и да било начин. Все още няма други подробности за случилото се. 


Още за: Още от: Живот

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката