Новините на югозападна България
10 храни, които свалят години от нас Всички полудяха по супер вкусния „горещ” сандвич.. Варненската вода цери болни бъбреци
   РегистрацияЗабравена парола

Ужасна съдба: Манекенка заради тампон изгубила единият си крак, а сега я грози опасност за ампутиране и на другия...


21 декември 2017 09:40   4015 прочитаМомиче, работещо като модел, загубила един крак, след като пострадала от токсичен шок, причинен от тампон. Сега тя открила, че лекарите ще трябва да ампутират и другия крак.

Лорън Васер не била сигурна дали ще оцелее и дали ще работи като модел, след като загубила крак.

След травматичното преживяване това момиче събрало сили, за да продължи да се бори.

Сега отново е изправена пред трудности, защото лекарите ще трябва да ампутират другия крак поради последиците от токсичният шок.

Лорън пострадала от токсичен шок поради използването на тампон, докато е имала менструален цикъл. Тя започна да страда от грипоподобен симптом.

Той завършил със сърдечен удар и известно време била поддържана с машини.

Гангрена започнала да обхваща и двата й крака, така че трябвало да ампутират десния крак до коляното и пръстите на левия крак.

Въпреки че лекарите искали да ампутират и двата крака, защото прогнозата не била добра, успяли да спасят левия крак.

След това Лорън посветила живота си на повишаване на осведомеността и предотвратяването на токсични шокове, както и на потенциалните рискове от използването на тампони.

Тя продължава да се бори с болка в левия си крак. Сега това може да създаде ужасни последствия, които да променят завинаги живота й.

Mknews.mk

Вени Иванова

Още за: момиче  модел  крак Още от: Живот

Добави/гласувай в Свежо   Сподели във Фейсбук Запомни    За печатВашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар

ИмеКоментар

Въведете кода от картинката

 Реклама

   
Информационна агенция STRUMA.COM - първи в новините на югозападна България. STRUMA.COM е запазена марка и като независима медия няма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименования.