Ќовините на югозападна Ѕългари€
»ма за какво да завиждат на Ѕожидар „орбаджийски .. ¬сички сме опитвали какви ли не сармички Ц постни, с месо, с ориз, булгур и пр. ћетодът, който ви пр... √ори мазнините през нощта! ѕийте тази напитка точно в 19:00 вечерта, сутринта ще сте като богин€!
   –егистрац舫абравена парола

»два зимата на координираните плетива


11 октомври 2018 09:49   1421 прочитаƒве е повече от едно, ето и по-добрата компани€ за любими€ пуловер


“ази тендеци€ ще бъде видима навс€къде през идващите студени месеци, за радост на всички, които обичат да им е топло.

“рендът повел€ва да носим обемни плетени пуловери с подход€ща долна част, обикновено дълга пола. ќпределено комфортно и много уютно.

«а да не изглежда един такъв сет безформен, обикновено пуловерът е много свободен, но полата е с лини€ по т€лото. ƒа, прави сте – за подобна визи€ тр€бва да се чувствате уверени в т€лото си и да имате добре оформени бедра и дупе! »звън това обаче, н€ма от какво да се притесн€вате – координираните плетива изглеждат достатъчно ефектно и спокойно можете да ги носите и на работа.—амо добавете чифт заоствени обувки или боти и ще се радвате на топлина и пик в едно..

missbloom.bg

ќще за: тенденци€  пуловери  част ќще от: ћода

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 –еклама

   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.