Ким Кардашиан с футуристична колекция очила от бъдещето

10 май 2019 11:08   1328 прочита


Ким Кардашиан Уест обедини усилия с марката за очила Carolina Lemke, за да пусне колекция от седем чифта слънчеви очила, които обединяват едновременно винтидж и футуристични вдъхновения. Моделите са разнообразни и с различни форми, за да пасват на по-голяма аудитория. Всички очила са сякаш изваяни в стил ала Ким и снимките от рекламната им кампания ни убеждават в това, защото самата тя позира на всеки кадър с различен чифт от аксесоарите.

Най-голямата изненада е, че всъщност очилата са много достъпни за масовия потребител – струват само 90 долара! Втората най-голяма изненада е, че на Ким явно й харесва да създава очила и ще пусне втора колекция с шест различни стила в края на пролетта. „Има по нещо за всеки. Искам всички да се чувстват включени в тази колаборация”, казва Кардашян в първото изявление за своето сътрудничество с Carolina Lemke. „Включихме всичко от големи очила до такива с много проста, класическа форма.

В колекцията се забелязват и малки очила, подобни на тези, които носи Бела Хадид. Първоначалната колаборация на Ким свключва седем различни силуета. Сред тях са включени три чифта слънчеви очила, които силно привличат вниманието (Nirvana, Sahara и Rider) с футуристичния си вид. Изглеждат, сякаш са излезли от научно-фантастичен филм, но пък са идеални за дните, когато сме в настроение „не ми се говори с никого“.

Колекцията включва и очила, вдъхновени от 90-те години, които ни напомнят за Матрицата (Dusk). Има и кръгли очила с метални рамки (Indra), правоъгълни очила (Tempest), които са доста популярни в street style средите в момента, и убийствена двойка лъскави стъкълца с метална рамка (Chaotix). В момента моделът Dusk се предлага в класически черен цвят, а останалите шест стила са в различни цветове, вариращи от бордо (Indra), метално злато (Chaotix) и неон (Sahara, Nirvana и Rider).

Всеки от моделите очила би бил чудесно допълнение към какъвто и да било фестивален аутфит, така че можем да похвалим Ким за умението да уцели точни момент за пускане на линията в точния момент. За проекта Кардашиан добавя, че е участвала активно в процеса на разработване на линията с екипа на марката и че е много развълнувана да го сподели със своите приятели и семейство.
Ким не само има принос към творческия аспект на проектирането на колекцията слънчеви очила, но и всъщност е бизнес партньор в партниращата марка Carolina Lemke.

През последните години Ким е разнообразила бизнес портфолиото си, като включи KKW Beauty (линия декоративна козметика), KKW Fragrances (линия парфюми), Kids Supply (линия детски дрехи), както и приложение за мобилни устройства. Очакваме с нетърпение да разберем каква ще бъде следващата й стъпка и сме сигурни, че няма да е разочароваща. /fashioninside.bg


Още за: Ким Кардашиан   усилия   марка   Още от: Мода

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката