Прозрачни отношения с найлоновите чанти

26 април 2019 10:48   1076 прочита


Едно време май имахме различни представи за лукса и стила – кожа с косъм, велур, лачени чанти и обувки… Днес като че ли доста сме си сменили представите за „стилно“ и „изискано“. Споделяме ви един тренд, който до скоро би се сторил на много от нас евтин, обаче сега се радва на широка публика – прозрачния найлон, развилнял се навсякъде в модната индустрия.

Шапки, чанти, ботуши до бедрото, ръкавици, шлифери – представете си всичко от цветен найлон, който не скрива нито една подробност от вашия тоалет и принадлежности, които носите със себе си. Едно е сигурно – джебчиите ще знаят точно какво могат да измъкнат от вас.

Ние обаче сме доста заинтригувани от грозната мода напоследък и решихме да ви покажем как може да я интегрирате в своя гардероб, ако сте почитатели на този „нов лукс“. И, разбира се, говорим си за чанти, за да не бъде промяната в стила ви твърде рязка, а и да си признаем – не се случват никак хубави неща с краката ни, когато са в пластмасови обувки.

Затова нека да започваме! Искаме да ви предупредим да не се плашите – няма да си приказваме за найлонови пликове от близкия супермаркет, а за Chanel, Louis Vuitton, Kanye West и много други. На първо място нека се запознаем с един пример:

Така, вече сте по-спокойни, нали? Ето това е един начин да носим прозрачната си чанта – с несесер вътре. Можете да си изберете напълно прозрачен модел или такъв с дръжки от друг материал. Съгласни сме, че по-изчистените модели от семпла пластмаса, така да се каже, изглеждат доста шик с малко по-интересни детайли.

Друга опция е да се спрете на съвсем семпла найлонова торба, без никакви детайли като перлички, кожени дръжки или несесер. Вярваме, че това е подходяща опция за по-отворените към света дами, защото подобна чанта на практика разкрива всичко.

Продължаваме с още няколко идеи – цветна найлонова чанта, за дните, когато искате да положите екстра усилия да изглеждате като човек на модата, и пластмасов клъч, за да ви напомня да си наглеждате личните документи в дискотеката.

Е, след като вече сме приковали интереса ви, искаме да направим и малка ретроспекция на този вид аксесоар. Найлонът като материал в модата се налага още през 2015 от Kanye West, който прави за колекцията си Yeezy сандали с прозрачни каишки. Неговият пример бива последван от Raf Simons, Calvin Klein, Chanel, Loewe, Louis Vuitton, Celine и Gucci. Впечатляващо, а? Вместо аксесоари от крокодилска кожа днес носим такива от пластмаса!

Изглежда, че пластмасовите прозрачни аксесоари скоро няма да ни напуснат и на нас не ни остава друго освен да ги изпробваме. Сигурни сме, че подобна прозрачна чанта би ви донесла много сърца в социалните мрежи. В реалността обаче ще бъдете постоянно на показ и под зоркото око на разминаващите се по улицата хора, възхитени от смелото ви решение.

Това не трябва да ви притеснява. Имаме благословията на големите имена в модата да носим дори прозрачниботуши, така че една чанта не би била почти никакво предизвикателство за визията.

Само един последен съвет от нас: хвърляйте по едно око на прозрачните си чанти от време на време, ще си спестите главоболия. Почти забравихме – експериментирайте! Какъв по-подходящ моден артикул за целта? /fashioninside.bg/


Още за: отношения   лукс   стил   Още от: Мода

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката