Стилът се допуска и в спортната зала!

25 юни 2019 11:57   981 прочита


Кой е казал, че по време на тренировките не можете да изглеждате страхотно? Спортът е неизменна част от седмичния график на онези, които искат да поддържат тонуса си, добрата си фигура и здравословния си начин на живот.

С всяка тренировка сме по-близо до мечтаните резултати, но истината е, че и по време на спортуването можем да проявим оригиналност и стил, чувствайки се добре в кожата си. А когато човек се чувства добре, той и изглежда добре (независимо, че по време на кардиото е останал без дъх!).

Оригиналният спорен екип е съвършенатна мотивация за още по-ползотворна тренировка – в залата или навън. Нещо повече – удобството трябва да бъде на първо място, затова удобната спортна униформа трябва да бъде най-добрият ви приятел, дори в найтрудното физическо упражнение.

 

През февруари тази година Tommy Hilfiger пусна първата си спортна линия - Tommy Sport – която има предложения за спортуващите мъже и жени. Материите, с които е изработена колекцията, са разтягащи се, водоустойчиви и попиват влагата:

„Колекцията е създадена, за да дава пълна свобода на движенита. Тя е насочена към новото поколение, което е отдадено на спорта и благодарение на него съществува понятието „фитнес лайфстайл“. Активният живот днес е разпространен начин на съществуване, който промени гардеробите на милиони хора по света“, споделя Томи Хилфигер.

Tommy Hilfiger винаги е изразявал свободния американски дух, подарявайки автентичност и оригиналност със своята естетика. Е, сега брандът покори и света на спорта.

Осмелете се да спортувате със стил!


Още за: Още от: Мода

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката