Защо Мариан Бачев и Милена отлагат сватбата цели 20 години 

02 ноември 2021 06:23   4320 прочита


 

"Сватба ще има все пак", сподели наскоро актьорът в тв интервю. И добави, че след цели 20 години съвместен живот това е "неизбежно по смисъла на естествения ход на събитията", освен това много ще разнообрази ежедневието. Тази новина се оказа най-изненадваща за дъщерите им Александрина и Косара. 

"Категорично не вярвам, че бракът променя нещо. Ако някой е решил да излезе извън общия път, по който вървите, той ще излезе. И всякакви сцени на ревност и дебнене на принципа „дай да не се дебнем, че ще се хванем” абсолютно смятам за безсмислица по отношение на това - ценностите, които човек изповядва", каза Мариан Бачев наскоро. Колко пъти една двойка е минавала под венчило не означавало задължително, че това ги прави здраво семейство. "Семейството е като вярата, то е дълбоко в теб, няма нужда да го демонстрираш", смята актьорът. 

Любовта на Мариан и Милена започва преди 20 години в Шуменския театър. До преди това двамата се знаели като колеги, но не били близки. Такива си станали покрай репетициите за спектакъл на Борис Панкин. "Магнетична личност, не може да не го забележиш", споделяла е Милена първото си впечатление за Мариан Бачев. 

Любовта им не била от пръв поглед, като гръм или нещо в този стил, а се развила във времето. На репетициите в Шумен помежду им имало флирт, закачки, но само толкова. Когато се прибрали в София, Мариан поканил Милена на среща. Пролетта разцъфвала и актрисата още помни миризмата на млада трева, която се носела от градинката срещу Музикалния театър, където се разходили. Мариан й донесъл бадеми и й казал, че би бил щастлив тя да го придружи на "Аскерите". Тогава Мариан бил номиниран за първи път в категорията за изгряваща звезда. 

Вече гаджета, двамата играли заедно и във филма "Филип". Четири години по-късно заживели под един покрив. Продължават да работят заедно и са горди родители на Александрина, която е на 14 години, и Косара, която е на 7 години. Двете наблягат на уроците, но проявяват и таланти. Мариан Бачев често споделя с гордост рисунки на Александрина, с които впечатлява приятели и почитатели в социалната мрежа. Всяка нейна рисунка събира не просто поздравления, а хвалебствия и искрено възхищение. Повяват се даже идеи родителите й да пратят рисунките в „Дисни”, да издадат комикс и да ги съберат в изложба. Има даже и желаещи да купят нейни рисунки. 

"На първо време – да `земе средно", отговори Мариан Бачев с чувство за хумор на последните възторжени коментари за творчеството на голямата си дъщеря. Косара пък е доста търсена в дублажа. "Когато детето ти започне да озвучава повече от теб, а ти си само шофьорът", похвали се татко й преди дни във фейсбук. 

"Никога не сме се разделяли, над 20 години сме заедно с Милена, от 14 години имаме деца, това наистина съм го смятал за една основа за добрата хармония", казвал е Мариан, като е допълвал, че често пътува покрай театралните представления, през уикендите с Милена са заети с школата, редовно е шофьор на дъщерите им и не почти, а направо си няма почивен ден, пише "Уикенд". 

Затова когато настъпила пандемията, семейството първо се отдало на заслужена почивка. Явно са намерили и време за годеж, с който изненадаха по Великден. Актьорите се сгодиха в присъствието на дъщерите си в любимия си ресторант в Пловдив. По-късно Мариан се похвали в социалната мрежа и показа годежния пръстен.


Още за: Мариан Бачевр   Милена   сватба   Още от: Живот

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката