33-годишна девственица създава приложение за запознанства за хора, които не искат да правят секс 

02 декември 2021 07:18   1989 прочита


 

33-годишната Шакия Сийбрук е създала The Sexless Tribe. Жената смята, че сексуално въздържащата се общност е недостатъчно представена. 

 „Бог просто ми показваше, че точно това трябва да направя“, обяснява Сийбрук. 

“Това не беше тема, която ми допадаше от самото начало. През 2020 г. най-накрая казах на Бог моето „да“ и оттогава нататък дадох пълна газ. ” 

Сийбрук започнала да прави тениски, но след това разбрала, че не е достатъчно, защото хората искали общност. Попаднала на човек, който е създал приложение и осъзнала, че от това се нуждаят хората. “Имаме нужда от дом, имаме нужда от място, където можем да се съберем и да се свържем”. 

Приложението е осигурило на хората достъп до материали и възможност за взаимодействие един с друг. 

То все още е в бета режим, но е имало повече от 8000 изтегляния и за двете части на приложението. 

Самата Сийбрук е християнка, но решението ѝ да се въздържа не се свежда само до религията. 

„Спомням си, че още на 13 години взех това решение. Не знам защо взех това решение на 13, но с напредването на възрастта виждах как се случва случайният секс. Това не беше нещо, което исках. Не изглеждаше супер специално и забавно. ” 

Сийбрук е споделяла, че не е получавала лоши отзиви за приложението. Признала е, че някои хора обаче реагират негативно на нейните видеоклипове. „Това ме изнервя. Аз казвам на хората, че не съм тук, за да убеждавам или осъждам. Просто споделям истината си. ” 

Приложение възнаграждава учениците, които не ползват телефоните си по време на час 

Жената добавя: „Просто искам да покажа на хората, че има различен вариант и наистина да дам нов глас на това какво е да живееш въздържан. ” 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката