Алекс изпрати трогателен SMS на бившата си жена, но отговорът го остави без думи 

17 януари 2021 07:19   4131 прочита


Мъж се разведе със съпругата си и изостави семейството и децата заради по-интересен живот и атрактивна любовница, но когато остана сам и реши да потърси отново бившата си, остана неприятно изненадан. 

Любопитната им история от известно време се радва на голяма популярност в социалната мрежа. 

Алекс се влюбил в Анна от пръв поглед в университета. Скромната първокурсничка с руси къдрици и сини като небето очи бързо пленила сърцето му. И още тогава той разбрал, че ще направи всичко, за да я направи своя законна съпруга. 

В началото Анна не обръщала внимание на упорития си ухажор. Вниманието й било насочено върху учебниците, а най-голямата й мечта била да изгради успешна кариера. 

Въпреки това не успяла да устои на чара на Алекс. Той я ухажвал толкова красиво, че Анна не издържала и се предала. Връзката им се развивала много бързо и скоро двамата заживели под един покрив. 

Тя не разбираше защо мъжът й иска развод, докато не погледна в тетрадката на сина си 

Алекс си намерил работа като мениджър, а Анна завършила университета. След като се сдобила със заветната диплома, решила, че трябва да започне работа и да се развива, но новината, че чака бебе, съсипала всичките й планове. 

Когато Алекс научил, че скоро ще става баща, й направил най-романтичното предложение за брак. Двамата се оженили и много скоро се родил първородният им син. Няколко години след него на бял свят се появила и дъщеря им. 

Анна си стояла в къщи и се занимавала с децата и домакинството. А Алекс се грижел на семейството да не му липсва нищо. Първоначално това го устройвало, но... 

5 признака, че още не е дошло време да сложите край на връзката си 

Започнал да се издига на работното място и станал мениджър на клона, в който работел. След това започнал да отговаря за всички обекти в града, а по-късно - и за региона. 

Всички дела на компанията лежали на плещите му. Алекс започнал често да пътува и да посещава различни социални събития. А там срещал великолепни жени: млади, красиви, добре облечени и поддържани. 

В тези моменти в съзнанието му изниквал образът на съпругата му: в безформен халат, с кок на главата и без капчица грим. И се натъжавал, защото вкъщи го чакала неугледната му жена, а не една от тези красавици, които срещал по презентациите. 

Картонена кутийка под матрака накара италианка моментално да подаде молба за развод 

Алекс се прибрал уморен в семейния апартамент. Когато Анна започнела да го разпитва как е минал денят му, той й разказвал, но виждал, че не проявява интерес. Тя била много далеч от живота, който той водел и единственото, от което се интересувала, били памперси и плетки. 

В такива моменти в него се надигал гняв. Липсвала му сродна душа. 

И тя се появила съвсем скоро на хоризонта. Млада красавица, с която Алекс се запознал на една презентация. Мъжът не успял да устои на изкушението. И се отдал на греха. 

Двамата започнали връзка. А един ден любовницата се свързала с Анна и й разказала най-подробно с какво се занимава мъжът й, докато е в командировка. 

Тя сложи камера в гаража и с ужас установи, че вместо да поправя колата, всяка вечер мъжът й... 

В края на монолога си другата жена добавила, че не смята да се откаже от Алекс и ще се бори до последно за него. 

След разговора Анна се обадила на мъжа си и му разказала всичко. В края му поставила ултиматум: или тя, или другата. Съпругът й избрал втория вариант. 

Изминали три години. След развода с Анна, Алекс заживял с любовницата си, но след шест месеца отношенията им вече не били същите и двамата се разделили. Останала му само работата, но и тя вече не му носела удоволствие. 

Баба ми ми разкри най-голямата тайна на мъдрата жена, спасила стотици бракове 

Една вечер, размишлявайки върху живота си, Алекс осъзнал каква огромна грешка е допуснал, изоставяйки Анна и децата си. 

Той бързо грабнал телефона и изпратил на бившата си съобщение, което гласяло: "Липсваш ми". След няколко минути дошъл и отговорът, който го оставил без думи: "Аз съм съпругът на Анна. Тя спи". /jenata. blitz. bg 


Още за: любов   смс   отговор   разочарование   Още от: Живот

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката