Анелия и благоевградчанката Петканова се скараха за мъж! Алекс се среща тайно с гаджето на певицата 

19 септември 2022 05:33   1 коментар   15156 прочита


 

Анелия е сложила край на отношенията си с хазартния бизнесмен Любомир Захаринов, след като научила, че се среща с друга популярна личност. 

Фолк певицата и бизнесменът въртят любов от почти година, но отношенията им са на приливи и отливи. Непрекъснато се разделят, а след това се събират. Чалга фурията сложила окончателно край на връзката им, след като разбрала, че й кръшкат с прясно разведената благоевградчанка Александра Богданска - Петканова. 

Приятели на Анелия й докладвали, че възлюбеният й много често се среща с Петканова. Това ядосало много певицата, която първо се обадила по телефона на известната инфлуенсърка и й вдигнала бесен скандал. Петканова се оправдала, че не е знаела за връзката на Анелия с бизнесмена и че двамата всъщност се срещали като приятели. 

Думите на Алекс по никакъв начин не смекчили тона и яростта на Анелия, която преди време плащаше на предателката, за да й рекламира дрехите от нейния бранд. Изпълнителката на "Генерал" сложила край на приятелството с Петканова, а след това вдигнала скандал и на гаджето си, като категорично му заявила, че това е последната капка и търпението й се е изчерпало. 

Възлюбеният на Анелия, заедно с брат му Марио Захаринов са собственици на верига хазартни зали и на един от най-новите сайтове за залагане. Марио пък е тайния мъж на Бориса Тютюнджиева, която неотдавна го дари и с дете. 

 

Анелия дори се пренесе да живее в дома на Захаринов, като остави пуста собствената си огромна къща, която строи в продължение на почти десетилетие. /show. blitz. bg


Още за: Още от: Живот

Принтирай статия
1 коментар
19 Септември 2022 09:46 | Социоложка
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Няма какво да се карат, трябва да свикват. Нормално вглеждане доказва, че жените в България са повече от мъжете. Недостигат. Така, че на мъж по няколко жени е вече положението. Лошото е че от този матриархат мъжете са почнали да придобиват женски черти. Което си е едно притопяване на мъжете в България. Заслушайте се само куткудякане навсякъде. Не са нужни войни вече.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката