Безпрецедентно: Топ водещ предложи брак в предаване на bTV

17 май 2023 23:04   2979 прочита


"Моето момиче, така правят рицарите… Омъжи се за мен тази седмица“! Развълнуван и паднал на колене в ефира на предаването "Търси се" по bTV този съдбоносен въпрос ще изрече популярният радио и телевизионен водещ Драгомир Симеонов. А предложението за брак е отправено към жената на сърцето му - актрисата София Маринкова.

Тази неделя те ще разкажат за голямата си любов в "Търси се…“. Влюбените ще признаят, че са заедно повече от седем години и се разбират прекрасно.

Водещите Нели и Меги ще покажат децата от предишните им връзки – порасналият син на Драго – Павел, и синът на София – Орлин, който е в трети клас.

Пред камерата на "Търси се…“ София и Драго ще споделят, че са в идеални отношения с бившите си половинки и заедно като едно семейство отглеждат двете си деца.

"Те са доста щури, забавни. Изглеждат ми като по-млада двойка“, казва синът на Драго. На въпроса дали мислят и за общи деца, звездната двойка с усмивка отговаря: "Мислим постоянно, но трябва да създадем по-голям дом, където да ги отглеждаме“. 

"Драго е най-голямата ми любов и най-добрият ми приятел“, ще заяви София, а любимият ѝ, в изблик на вълнение и емоция, ще ѝ предложи: "Моля те, омъжи се за мен!“. В този толкова вълнуващ момент той ще падне на колене пред София и още веднъж ще изрече тези думи: "Моето момиче, така правят рицарите… Омъжи се за мен тази седмица“!

Самата София също ще реагира изключително бурно на отправеното предложение със своето категорично "Да“! Тя ще признае, че двамата не за пръв път говорят на тази тема и вероятно съвсем скоро ще се врекат във вечна вярност.

За голямата любов на двамата влюбени ще свидетелстват техните родители и близките им приятели, сред които е и актрисата Силвия Петкова. 

Като най-труден период София и Драго ще определят пандемията, когато и двамата започват да получават паник атаки. "Говорехме, разхождахме се, въпреки че беше забранено, и заедно излязохме от този мъчителен за нас момент“, за пръв път ще признаят те. 

Marica.bg


Още за: Още от: Живот

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката