Бившият на Джулката има ново гадже? Илиян показа сина си в компанията на неизвестна красавица

20 януари 2022 16:47   3060 прочита


Джулката може постоянно да афишира, че има ново гадже, но Илиян Найденов мълчи по тази тема. Инструкторът не спира да споделя в Instagram няколко неща, но до този момент не е давал знак, че има нова жена до себе си.

Нещата, които най-често Илиян качва в социалната мрежа са: Чайове за отслабване, доволни клиентки, фитнес, разходки и много моменти с Давид, който е все по-често при татко си, а не при майка си. Е, Джулката пък и няма време от толкова работа и пътешествия в Париж. Все пак тя е професионална инфлуенсърка!

В един обикновен, скучен и студен ден Илия сподели стори в Instagram, на което нямаше как да не обърнем внимание. В краткото видео виждаме Давид, който не е само в компанията на своя татко, а е заедно и с непозната мацка.

Давид и въпросното момиче, което се казва Стефи, се забавляват на детски атракцион и изглежда си изкарват добре. "Давид вози кака си Стефи на кабриолета", пише към видеото Илиян, който е заснел кадрите. Коя обаче е кака Стефи? Истината е, че на този етап не е ясно и не може да се спекулира по темата. Възможно е момичето да е близка приятелка или роднина на Найденов.

Фитнес инструкторът не е коментирал личния си живот след раздялата с Джулиана Гани, която първа съобщи, че двамата вече не са заедно. Припомняме, че в края на годината Джулката съобщи от Франция, че с Илиян не са заедно, защото тя го хванала да си пише с други жени. Атаката към Илиян беше бърза, но той не се остави и отвърна на думите ѝ със скандални записи на техни разговори. Няма да преразказваме цялата история, която беше доста грозна и без това.

Има ли обаче нова жена в живота на Илиян? Категоричен отговор на този етап няма, но вероятно скоро ще научим повече подробности. Ние сме сигурни, че има голям интерес от последователките на Илиян, а съобщенията му са пълни с готови за обвързване мацки.

Vbox7.com


Още за: Още от: Живот

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката