Чудо! Момче възкръсна след катастрофа 

05 май 2021 05:33   3830 прочита


 
 
Тийнейджър, блъснат от кола от английския град Лик, Стафордшир, „оживя“, след като лекарите го обявиха за мъртъв, а родителите му се съгласиха да дарят тялото за органи, съобщава британският в. „Сън“. 
На 13 март 18-годишният Луис Робъртс бил блъснат от кола. Тийнейджърът бил хоспитализиран със сериозни наранявания на главата. Лекарите спешно му направили операция. 

Четири дни по-късно служителите на болницата казали на родителите му, че не могат да направят нищо повече за подобряване състоянието на сина им, и обявили мозъчна смърт. Семейството се сбогувало с младежа и се съгласило да дари органите му, за да спаси живота на седем други хора, нуждаещи се от трансплантация. Благодарение на това решение Робъртс спечелил малко време, преди да бъде изключен от системата за поддържане на живота. Само няколко часа преди операцията за събиране на органи той започнал да диша самостоятелно. 
Оттогава състоянието на младия мъж продължавало да се подобрява. 

Започнал да реагира на тестове за болка, независимо да движи крайниците си и да завърта глава, да мига и да движи устните си. Робъртс се подобрявал с всеки ден. Семейството организирало набиране на средства за тийнейджъра. retro bg 


Още за: момче   възкръсна   катастрофа   Още от: Живот

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката