COVID-19 тръшна мълниеносно Гала, спряха "На кафе"

27 октомври 2020 12:42   2610 прочита


Водещата разказа в ефир, че е с жестоко главоболие, температура и хрема

Водещата на "На кафе" Гала е пипнала коронавирус. Това обяви самата тя в ефира на Нова телевизия. Блондинката разказа, че COVID-19 я е тръшнал за 3 часа.  "Не мога да кажа, че съм във върхова форма. Имам жестоко главоболие, болки в гърлото, лека температура и хрема.  Странното е, че тези симптоми се развиха при мен за 3 часа", разказа дългогодишната водеща.

Болната от К-19 Гери Малкоданска разказа за мъчителните симптоми и как се лекува "В понеделник малко преди ефир усетих лека сухота в гърлото, по време на предаването започнаха болки в главата. В края на "На кафе" вече бях с температура и с хрема.  Това бе причината да си направя тест, който късно вечерта се оказа положителен.

Стефан все още не си е направил тест, но ние сме заедно. Към момента той няма никакви симптоми", обясни Гала.  Блондинката разкри, че преди седмица целият екип на предаването е дал отрицателни тестове.  Тя поясни, че нейните колеги отново ще бъдат тествани за К-19, а освен това за даден период от време ще се излъчват архивни предавания на "На кафе"./Blitz.bg
 


Още за: Още от: Живот

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката