Цяла Америка в шок след мистериозната смърт на красива 22-г YouTube звезда, а годеникът ѝ... 

11 октомври 2021 07:04   2727 прочита


  

Изчезването и последвалото откриване на тялото на известна американска звезда в YouTube и Instagram от седмица е тема номер едно по страниците на американските издания, пише Дарик. 

22-годишната Габи Петито бе в неизвестност от края на август. Преди дни в природен парк в щата Уайоминг бе открито тяло на млада жена, а последвалата аутопсия установи, че това е именно изчезналата блогърка. Към момента нейният приятел също е в неизвестност, но според родителите на Габи той просто се укрива. 

В началото на лятото Габи заедно с годеника си Брайън Лондри тръгват на кемпинг тур из националните паркове на САЩ. Приключението им е широко популяризирано в YouTube и социалните мрежи. 

Двамата пътуват с бял кемпер. Последното съобщение, което родителите й получават от нея е на 30 август и гласи: "Нямам покритие в Йосемит". Става въпрос за голям национален парк в Калифорния. 

Две седмици преди това между Габи и Брайън възниква скандал, който завършва с викане на полиция. Тогава младата жена плаче пред униформените и се оплаква, че не се чувства добре психически и емоционално. Споделя им, че напоследък с годеника си се карат доста. 

След изчезването на Габи от шерифския департамент в Моабо разпространиха и кадри от полицейската кола, запечатали разстроената блогърка. 

В доклада на екипа е записано, че Габи е ударила Брайън след голям скандал помежду им, но полицаите си тръгват като ги посъветват да бъдат по-добри един към друг. 

След въпросната история постовете на Габи стават доста странни, както и съобщенията, които изпраща до семейството си. Родителите й смятат, че те не са писани от дъщеря им, защото били със съвсем различен стил. 

През септември Брайън Лондри се завръща в дома на родителите си, но без Габи. Той не осъществява контакт нито с полицията, нито с нейното семейство. Когато се стига до неговия разпит, той отказва да сътрудничи на разследващите. Вместо това стяга раница с багаж и заминава към следващия природен парк във Флорида. 

На 14 септември годеникът е обявен в неизвестност от родителите му. От тогава започва и неговото издирване, което към момента е безуспешно. 

Новинарските канали в САЩ денонощно стоят пред дома на Брайън. 

Последният пост на Габи в Instagram е отпреди 3 седмици. В него тя пише "Честит Хелоуин", заедно с дузина снимки, на които се усмихва широко. Странното е, че това се случва два месеца преди обичания от американците празник. 

В разследването на заплетената история се включи както ФБР, така и много обикновени интернет потребители. 

Тик ток и другите социални мрежи са пълни с различни теории за смъртта на Габи и изчезването на Брайън, а хиляди хора се превърнаха в своеобразни детективи, изследвайки всеки детайл от видеата и постовете на годениците, в опит да разплетат трагичната случка. 

Блиц 
 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката