Дара Екимова върна годежния пръстен и разтърси с признание за самоубийство

26 февруари 2024 14:01   2034 прочита


 

 

За Дара Екимова равносметките в живота досега са толкова много за нейната крехка възраст, че мнозина ще се учудят, вероятно мислейки си, че тя има лесен живот след популярността. Това обаче, съвсем не е така.

Младата певица изживява поредица от лични ужаси и е имала една много трудна година във всяко едно отношение, но най-вече в частта, в която трябва да бори демоните в себе си, както самата тя признава в откровен разговор пред Мон Дьо.

"Демоните ти обичат самотата. Те те изяждат. Понякога губиш реална представа за себе си", сподели Дара и не прикри болката в душата си. Тя разказва, че по време на трудния период, през който минава, е започнала да губи вяра в себе си, да се съмнява във всичко, което прави, но това, което прави музиката, всъщност я е спасило. Затова и днес тя признава, че превръща музиката в свой катарзис.

"Понякога губиш реална представа за себе си, защото си прочел много коментари, в които ти казват... имаш голямо чело или защо е тромава, защо е дебела, защо не пее перфектно, защо постоянно я набутват... Много ме заболя и се чувствах недостойна да живея. Даже си говорих с моя терапевт, която ми каза, че се самонаранявам, което е равнозначно на физическо самонараняване. Мислех за края на живота си. Защото всяка неделя идваше нов ужас - дали няма да се проваля, как ще изглеждам, дали съм се подготвила добре. Започна хранителното ми разстройство. Спрях да се храня.

Малко преди "Капките" излизам от блока, в който живеех и едно момче се беше хвърлило от 20-ия етаж.. Не можех да спя след това няколко нощи. Питах се какво се е случило, защо го е направил, колко е страшно и колко малко трябва понякога...

 

Тогава написах "Дишам". В нея мнозина си мислят, че се пее за любов, но всъщност се пее точно за самоубийство. Просто Господ беше в стаята и сякаш ми каза няколко неща, които да изпея... така го разбирам.

"Осъзнах, че причината трудно да прощавам на хората в живота си, е защото аз едва прощавам на себе си. Отричала съм се от себе си много пъти", добави с болезнена честност Дара и добави, че това, от което най-много я боли, това са коментарите за майка й Ива Екимова.

"Мама е жената, която ме отгледа сама. Хората никога няма да я опознаят, защото няма да ги пусне в своя свят. Тя е един от най-добрите хора, които познавам. Оцеляла е в името да отгледа детето си. Те силна жена, аз не бих оцеляла", добавя певицата.

"Аз се влюбвам всеки ден. Обичам много силно", сподели още Дара и допълни, че най-смелото нещо, което  е правила в името на любовта е да каже "ДА" без да е готова за това.

"Казах "ДА", но към днешна дата не съм сгодена. Направих грешката да бъде честна на място, на което не трябва да бъда честна. Свалих пръстена и казах: "Много те обичам, но не съм готова за това". Човекът до мен познава моите рани много добре. Той заслужава голямо благодаря”, каза още тя.

През септември трябва да излезе първият самостоятелен албум на Дара, в който тя със сигурност ще излее душата си, без да спести нищо от емоцията и всичко, през което минава в живота си.

show.blitz.bg


Още за: Още от: Живот

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката