Дете живее от април в кучешка колиба: Нямало стая в къщата на мащехата му

15 ноември 2022 06:29   2750 прочита


 

Деветгодишно момче от Северна Каролина е намерено заключено в кучешка колиба на открито при минусови температури, докато трима от роднините му са арестувани. 

Момчето, което е открито босо на 19 октомври, казало пред властите, че живее в заграждението от април, защото не е имал стая в семейната къща, пише The ​​Dispatch. 

Сара Стар, мащехата на детето, Джонатан Стар, биологичният му баща и Шели Барнс, лелята на Сара Стар и собственик на имота, са арестувани. 

Сара и Джонатан Стар са обвинени в злоупотреба с деца и фалшиво лишаване от свобода. На всеки от тях е дадена гаранция от $100 000, съобщи Fox News. 

На Барнс освен тези обвинения са повдигнати и за притежание на огнестрелно оръжие от криминално проявен и притежание на забранени вещества. Тя е освободен под гаранция от 300 000 долара. 

Полицаите са открили детето след анонимно обаждане около 7 ч. сутринта на 10 октомври. Когато служители от шерифската служба на окръг Дейвидсън пристигнали в къщата, те намерили детето в окаяно състояние и треперещо. То било облечено само с тениска, сини дънки и нямало обувки. 

Температурата била -2С, а по земята имало скреж. 

В колибата са намерени две одеяла, палто, блуза, чифт детски обувки, две ризи с къси ръкави и чифт панталони, всички, които били влажни, както и фенер на батерии. 

Шериф Ричи Симънс, ветеран от отдела на шерифа на окръг Дейвидсън, каза: „Работя в правоприлагащите органи от 36 години и никога не съм виждал нещо подобно. “ 

Тримата задържани трябва да се явят в съда в четвъртък. 

Службата на шерифа на окръг Дейвидсън каза, че случаят все още е в ход и тече активно разследване. 

Детето е откарано в детската болница Бренер в Уинстън-Сейлъм, където е прегледано и освободено в същия ден. 

Кучешката колиба е била обезопасена с катинар. 

Стар каза пред разследващите, че единственият човек, който е знаел комбинацията от ключалката, е била лелята. 

Bg-voice. bg 


Още за: Още от: Живот

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката