Днес е ден на Светия дух и "живата вода"

24 август 2019 09:43   3051 прочита


7 слънчев ден – Ден на Безсмъртието, Просветлението, Преображението, Светия Дух и „живата вода”. Това прогнозира за tribune.bg астрологът Ивелина Пенчева. Планета Плутон. Тотем на деня – Белият Ястреб, Албатрос, символ на поривистост, безстрашие, творчество.

Денят е благоприятен за сериозни дела, които предварително са добре обмислени. Може да се планира бъдещето, да се помисли за по-далечни перспективи. Време за укрепване на традициите. Можете да помолите предците си за помощ или за изцеление и здраве.

Препоръчва се да започвате творчески дела, да се веселите и да пеете. Не бива да сте мрачни в този ден. Не се застоявайте дълго на едно място. Избягвайте уединение. Добър ден за пътуване, както и да се прекара времето извън дома. Общувайте, колкото може повече, бъдете открити. Най-добрият ден за любов, зачатие, но всичко трябва да се прави само докато е светло, с отворени очи. Не бива да се проявяват алчност и завист, това може да стане причина за сърдечно-съдови заболявания. Може да си пийнете алкохол, но не се отпускайте много. Горещата вода в този ден е лечебна. Ако вашата съвест е чиста, може да отидете на парна баня, но не се застоявайте дълго. Има опасност да се изгорите с парата. Който има грехове, по-добре да не рискува.

Неблагоприятно време за големи покупки – мебели, недвижима собственост. Може само малки покупки, например козметика за жените. Може да садите растения, храсти, дървета, но не късайте листа и цветя. Неблагоприятно е даже да се подаряват откъснати цветя, но може в саксия.

Облекло – Препоръчва се носенето на по-леки дрехи за съхраняване на вътрешната топлина. Цветовете на деня са бяло, жълто, златисто. Да се избягват тъмните тонове и особено кафявото. Камъкът на деня е сердолик – камъкът на безсмъртието. Знамения – Случайно, ако се попарите – знак за пречистване. Ако лампата ви изгори или светлината угасне – неприятности.

Ако ви се скъса обувката – загуба на небесна защита. Лошо е ако ви се появят върху кожата пъпки – предупреждение за заболяване на вътрешните органи. Знак за вътрешна нечистота. Трябва да следите за здравето си. Ако има много кал по пътя и колата ви се изкаля цялата – знак за позор и преживян срам. Да видите хлебарка на пътя или в чантата – знак, че не можете да се освободите от своите зависимости.

Сънища – Благоприятни са всички сънища, свързани с цветя. Ако болен сънува цветя, значи скоро ще оздравее. Да сънувате плодовете на дърво – знак за благоденствие и изобилие. Лошо е да сънувате животни- мизерия, проблеми, разпри. Числа на деня – 7, 9, 13 49, 56  /blitz.bg


Още за: ден   прогноза   дела   Още от: Живот

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката