Дневен хороскоп за 15 април: ревност за близнаците

15 април 2019 09:40   1724 прочита


Седмицата започва със затруднения от различен характер. Повече вижте в дневния хороскоп. 

Овен
Без никакви опасения можете да разчитате на приятелите си днес. Дори да не са в състояние да ви помогнат физически, ще ви подскажат как да преодолеете затрудненията самостоятелно. Опитайте се да отговорите на очакванията на любимия човек.

Телец
Финансова уговорка може да се отрази зле на отношенията ви. Ако преди време сте обещали заем, но обстоятелствата са се променили и нямате начин да услужите, то постарайте се да предупредите своевременно. Въздържайте се от услуги спрямо непознати.

Близнаци
Въздържайте се от прояви на ревност спрямо любимия човек. Не вярвайте на подмятанията на съседи и далечни познати. Най-лесният начин да се отървете от подозренията си е да обсъдите въпроса спокойно.

Рак
Практическите занимания няма да ви затруднят. Действайте с умерено темпо. Любимият човек може да реагира на закачките ви с умерен ентусиазъм. Проявете разбиране, вместо да се цупите.

Лъв
Близък колега или приятел ще ви предупреди за затруднения, на които може да се натъкнете в процеса на днешните си дейности. Вслушайте се в препоръките. Ще се справите много по-лесно, а и ще можете предварително да си изработите различни варианти за действие.

Дева
Преди обед координацията с колегите ще е трудна. Правете нещата, с които можете да се справите самостоятелно и сте сигурни, че ще ви се получат. След обед обстановката ще е значително по-ведра, а любимият човек ще ви изненада приятно.

Везни
Началото на деня може да е свързано с някакъв инцидент. Не го преживявайте твърде много, ако не ви засяга пряко. Не е желателно да се включвате в публични инициативи, ако ще се налага да присъствате сред многобройни групи от хора.

Скорпион
Прекалено емоционални и неспокойни сте днес. Скорошно познанство може да покаже тенденция към задълбочаване с нотки на интимност. Ако прецените, че връзката няма да е мимолетна и отговаря на очакванията ви, приемете предизвикателството.

Стрелец
Деловите партньори ще са твърде сдържани при обсъждане на предстоящите сделки. Може да покажат недоверие или мнителност. Не настоявайте и не се опитвайте да приключите преговорите си точно днес. Оформяйте всички съглашения писмено, ще разполагате с характеристиката на детайлите.

Козирог
Първоначално внимавайте къде стъпвате или, ако шофирате, наблюдавайте обстановката концентрирано. Съществуват предпоставки за травми. Подредете задачите на работното място и се опитайте да ги довършите в рамките на регламентираното време. Професионалният напредък не бива да пречи на личните отношения.

Водолей
Колкото и да сте дружелюбни все ще се намери някой, който да ви гледа на криво. Игнорирайте проявите на злоба, завист и агресия. Ако само наблюдавате и не отговаряте на предизвикателствата ще разберете кой и защо от известно време работи срещу вас.

Риби
Най-слабото ви място днес са финансите. Проверете с какво разполагате не само в брой, а и по сметките си. Възможно е да откриете техническа грешка, която да се нуждае от спешна корекция. Бъдете предпазливи при работа с банкомати. /az-jenata.bg


Още за: хороскоп   Овен   приятели   Още от: Живот

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката