Eмрах Стораро доведе Теди Еротеева до несвят, унижи я в ефир

11 февруари 2024 21:37   1 коментар   4644 прочита


Беше време, когато двамата се натискаха под път и над път, а тя се кълнеше в любовта си към него... Оттогава обаче бая вода изтече, а Теди Александрова и Емрах Стораро се превърнаха в живи врагове. Разбира се, след като цяла България научи, че той й е счупил носа при жесток скандал в колата.

Към днешна дата и двамата са свободни и необвързани (като изключим, че Емрах минава от жена на жена през вечер, но просто за забавление). Това всъщност призна и самия той в ефир като заяви, че няма сериозна връзка, а иска такава.

"За съжаление не съм си намерил жена за мен. Онази жена, която да ме накара да се влюбя и да мисля само за нея, да искам постоянно да съм с нея. Такава жена трябва да не мирише на кръчми, а на дом, на уют, на семейство. Разбира се, трябва да ми харесва и външно", коментира Емрах.

Малкият син на Тони Стораро обаче унижи брутално Теди миг по-късно като заяви, че съжалява за предишната си връзка и че изобщо не е трябвало да има взимане-даване с жена като Александрова.

"В нея нямаше нищо за мен, беше пълна глупост цялото това фиаско и не знам защо изобщо го направих. Може да съм бил пиян", изцепи се Емрах.

Crimesbg.com

 


Още за: Още от: Живот

Принтирай статия
1 коментар
12 Февруари 2024 15:45 | Zagan
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

are stiga s teq mangali mirizlivi be!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката