Истинско чудо:„Нашето великолепно момче се роди с половин сърце и преживя четири големи операции”

01 февруари 2020 08:59   2930 прочита


Кол бил само на три дни, когато направил първата си операция.

Роден само с половин сърце, той вече четири пъти е бил под ножа - и майка му Лорън Бел казва, че е чудо. Когато 24- годишната Лорън от Хартълпул отишла на преглед с партньора си Рич, на 22 години, им казали, че има проблем със сърцето на бебето им.

Лорън казва: „Страхувах се от най-лошото. Говореха помежду си известно време, преди да ми кажат, че има нещо нередно със сърцето му. Лявата страна изглеждала по-малка от дясната. Казаха, че някои родители избират да прекратят бремеността си. Веднага разбрах, че не мога да го направя. Исках да дам шанс на бебето си. " На Лорън било казано, че вариантите й са прекратяване на бремеността, продължаване, но без операция за бебето- което би било фатално за Коул или операция след като се роди.

Тя казва: „Нямаше никакви гаранции, че ще успеят да го спасят, но аз се реших да направя всичко възможно. „ Когато Лорън ражда Коул, той е само на на три дни и е подложен на първата си операция, след което следват още три. и въпреки всичкималки шансове, хирурзите успяли да поставят стент в аортата на Коул, което му дало шанс за живот.

Здравето на Коул постепенно започнало да се подобрява. Той се бори със състояние, наречено хилоторакс, което го затруднявало да се храни и останал в интензивното за лечение три месеца.

Thesun.co.uk


Още за: момче   раждане   сърце   операция   Още от: Живот

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката