Използвайки технология, те намерили мъж, който бил отвлечен като дете преди 32 години...

22 май 2020 09:54   2453 прочита


С помощта на техниката за разпознаване на лица, снимките на малкия Мао Ин били изкуствено състарени, така че неговите фотографии били сравнени с националната база данни със снимки и лични документи, за да се намерят най-сходните лица.

Китаецът, който бил отвлечен, когато е на две години, 32 години по-късно, с помощта на полицията, намерил биологичните си родители. Мао е бил на две години през 1988 г., когато е бил отвлечен пред хотел в Сиан, съобщили местната полиция.

Детето било продадено на бездетна двойка в съседната държава Сичуан, която го отгледала като свое собствено. В понеделник мъжът най-накрая се срещнал с биологичните си родители.

Майка му Лий Дзинзи казала пред държавната телевизия CCTV, че е напуснала работата си след отвличането на детето си и е изпратила безуспешно повече от 100 000 съобщения за отвличането. През април полицията получила сигнал, че мъж в Съчуан е купил дете през 80-те години.  ДНК тест потвърдил, че е отвлеченото дете. Той израстнал без да знае, че е бил отвлечен и сега иска да напусне биологичните си родители, с които  живее.
 Отвличанията на деца са често срещани през 80-те години на миналия век.

tocka.com.mk
 


Още за: мъж   отвлечен   открит   Още от: Живот

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката