Жена кърми съпруга си и твърди, че това е полезно за здравето му

18 септември 2023 05:21   3668 прочита


 
 
 
Жена кърми съпруга си и твърди, че това е полезно за здравето му

Жена кърми съпруга си и твърди, че това е полезно за здравето му. 30-годишната американка Рейчъл Бейли разказва, че началото на тази необичайна практика е през 2017 г. Всичко започва като помощ от страна на съпруга ѝ Александър за хиперлактацията, докато кърмила децата. При една от семейните почивки тя забравила помпата си за кърма и два дни изпитвала силни болки в гърдите.

„Страхувах се да не получа инфекция, затова решихме, че съпругът ми ще се опита да изпие млякото, за да ме облекчи“, споделя Рейчъл за първия път, в който мъжът ѝ помага с кърменето.

Александър и Рейчъл съвсем скоро откриват, че това е невероятно преживяване, което ги сближава и прави брака им по-силен от всякога. Александър смята, че сега има по-добра кожа. Споделя, че млякото има много различен вкус от това, с което е свикнал, пише Mirror.

Майката на три деца твърди, че съпругът ѝ не е имал настинка от две години и оттогава получава много комплименти за кожата си.

„Разбрахме, че няма нищо лошо в това да го кърмя и всъщност би било добре за него, тъй като е толкова питателно. Той не е боледувал две години. В крайна сметка хареса вкуса на кърмата ми и сега дори я предпочита пред кравето мляко“, казва Рейчъл.

Двойката обяснява, че диетата на Рейчъл сега се отразява и на Александър. Той получава газове, ако тя яде нещо пикантно. Първо, разбира се, се хранят децата, обясняват родителите.

„Това е малко тема табу, но искахме да я споделим, защото не смятаме, че е лоша. И не се срамуваме“, казва Рейчъл.

И допълва: “Бяхме притеснени от идеята той да суче от мен, тъй като ни се струваше странно. Но веднага щом го направихме, разбрахме, че е напълно нормално“.

Gospodari.com


Още за: Още от: Живот

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката