Жена забременя с близнаци, а на третия ултразвук изпадна в шок от видяното  

04 април 2021 06:27   7407 прочита


Млада американка с никнейм Blonde Bunny сподели уникалната си история в TikTok и озадачи мрежата. Когато в края на миналата година забременяла с първото си дете, тя изобщо не очаквала, че ще стане многодетна майка. А на третия преглед с ултразвук станало ясно, че в утробата й не растат две, а цели три бебета. Нещо повече, "самотното" бебе било с цели две до три седмици по-малко от своите братя близнаци. 

Blonde Bunny била в пълен шок. Тя никога не била чувала за суперфетация, не приемала и лекарства за плодовитост. 

 

Бъдещата майка споделя, че подобно нещо може да се случи едва при 0, 3% от бременните. И тя просто се е оказала една от онези жени, които са в състояние да овулират два пъти месечно. 

 

Сега основната задача на бъдещата майка е да доведе бременността си поне до 28-ата седмица. 

Blonde Bunny непрекъснато споделя с интернет потребителите как протича необичайната й бременност. На първо място, тя съветва момичетата да не пренебрегват контрацептивите, дори вече да са заченали. 

 

Тя също така уточнява, че на всеки две седмици ходи на ултразвук. Това помагало да се гарантира, че двете различни по срок бременности се развиват нормално. 

"По-малкото" й дете се развива по план, но изостава от "по-големите" близнаци с около 11 дни. Въз основа на това лекарите предполагат, че зачеването е настъпило точно с такава разлика. 

Лекарите й казаха, че не може да има деца! Впоследствие роди, без да знае, че е бременна 

Между другото, Blonde Bunny е убедена, че това е първата и последната й бременност. В края на краищата, тя ще стане многодетна майка още с първото раждане, а отглеждането на три наведнъж изобщо не е лесна работа. /jenata. blitz. bg 


Още за: жена   близнаци   трето дете   Още от: Живот

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката