Красивата Деси цял живот ще помни изненадата, която получи на празника й

25 октомври 2020 13:53   2232 прочита


Решението да й предложа бях взел отдавна, обаче идеята да го направя в този ден и по този начин ми хрумна в петък – съвсем спонтанно, разказва развълнуваният й приятел

Офицерът от 24-та Авиационна база-Крумово Никола Величков изненада любимата си с нестандартно предложение за брак. По време на скоковете с парашут на площад „Централен” над небето на Пловдив полетя романтичния плакат с послание „Десислава Тенева, ще се омъжиш ли за мен?”, пише trafficnews.bg. „Бяхме на площада, когато парашутите полетяха във въздуха. Казах на Десислава - виж, виж какво пише там.

Тя погледна нагоре, в този момент успях да клекна и да извадя пръстена. Бях толкова развълнуван в този момент. Не съм се притеснявал дали ще приеме, по-скоро се притеснявах да не припадне от вълнение”, разказва офицер Никола Величков. С неговата любима се познават от почти една година, а на 16-и януари получава заветната целувка. Още от самото начало заживели съвместно и започнали да споделят всички моменти заедно.

„Десислава не спира да доказва предаността си към мен. Отдавна знам, че искам да бъда с този човек цял живот, просто чаках моментът да дойде”, споделя развълнуваният 28-годишен офицер.

Никола Величков признава, че за военнослужещите работата е ежедневие и заема голяма част от живота им. Именно в Деня на военния парашутист той открил един безкрайно тематичен и символичен момент да покани любимата му да стане част от неговото приключение.

„Решението да предложа на Десислава бях взел отдавна, обаче идеята да го направя в този ден и по този начин ми хрумна в петък – съвсем спонтанно”, разказва той. Въпреки бързото решение, „Спецотрядът по романтични изненади” реагира изключително бързо. Зад организацията на вечния момент на влюбената двойка стоят генерал-майор Явор Матеев и силите за Съвместно командване на специалните операциите.

Офицер Никола Величков изказа своите най-сърдечни благодарности към тях. Старшина Мирослав Павлов е парашутен инструктор в Съвместното командване за специални операции. Той също така е и парашутистът, развял посланието във въздуха.  Ето какво разказа той по повод красивата изненада: „Всъщност при нас голям драматизъм няма. Сутринта, когато отидох на работа, ми казаха за изненадата.

Видях флага с посланието, който после беше разпънат по време на летенето, и скочих с него. За всички ни беше изненада, за първи път ни се случва да участваме в предложение за брак по въздух”, разказа младият парашутист. Вижте какво споделиха бъдещото семейство веднага след отправеното предложение за брак:

 


Още за: Още от: Живот

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката