Красотата и е болест! Жена обясни изневярата си към трима партньори с психично разстройство 

01 декември 2021 05:41   2543 прочита


 

Каника Батра от Сидни, Австралия, обяви, че има нарцистично личностно разстройство. Тя е на 26 и постоянно разчита на потвърждение от страна на околните, за да се чувства значима. Също така тя често мени настроенията си и попада в “много мрачна зона”, когато не успее да се утвърди. 

Във видео за SBS Insight екзотичната красавица споделя какъв ефект имат върху нея положителните отзиви от последователите ѝ в социалните мрежа. 

“Когато получавам положителни отзиви, се чувствам отлично, но те не остават за дълго с мен, понеже са мимолетни. Когато чета негативни отзиви и обиди обаче, те ме нараняват повече, отколкото мога да обясня. ” 

Финалистката в конкурса “Мис свят” от Австралия също така е диагностицирана с диссоциално личностно разстройство, което се изразява в неспособност да изпитва емпатия и чувство за вина. Това е съсипало предишните ѝ няколко връзки, след като е изневерявала на партньорите си. 

“Изобщо не се чувствах виновна от това. Не съм се прибирала с усещането, че съм наранияла другия, предавайки го”, споделя Каника. 

След стреща с психитър обаче, е открила тези свои дефицити и дори се е отучила от тях в името на здрава и пълноценна явръзка.  
 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката