Майката на малката Лана е в Америка, пандемията ги раздели - сега тя е написала писмо, което няма да ви остави безразлични ...

03 април 2020 08:55   3384 прочита


Поради коронавирусната ситуация, някои родители са разделени от децата си. В днешно време в социалните мрежи има нещо, което определено няма да ви остави безразлични. А именно, малката Лана от Сърбия е толкова тъжна, защото майка й е в Америка, затова написала текст, който събужда най-дълбоки емоции. Предаваме писмото на момичето изцяло. „Исках да отида на училище, те ми казаха, че не мога! Наоколо се разхожда странен вирус. Малки сме, но каква полза. Нека никой не се страхува, моля ви приятелите ми!

Любовта ни ще спаси света, отново ще бъде красив. Пролетта отново ще пее, слънцето отново ще грее. Вирусът ще вземе някакъв магически лек. Може да е важно, но няма да остане силен завинаги. Стойте си вкъщи, грижете се за майките си, грижете се за бабите и дядовците си, слушайте татко и мама. Майка ми е далеч ... вирусът затвори и града, и света. Не плачи мамо, бъди силна!"

tocka.com.mk


Още за: майка   Лана   Америка   пандемия   раздяла   Още от: Живот

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката