Меган Фокс с откровена изповед за синовете си, които предпочитат да носят рокли 

14 май 2022 06:37   3470 прочита


 

В Европа и САЩ повечето хора не виждат нищо укорително в половата неутралност. Децата растат в пълна свобода. Обличането на женски дрехи от мъжките деца в семейството вече се е превърнало в тенденция в Холивуд, пише woman. ru. 

Хората, които „се чувстват неудобно в телата си“ се срещат и сред знаменитостите. Напоследък сред тях има все повече звездни потомци. Най-обсъжданият пример доскоро беше Шайло Джоли-Пит, която от 3-годишна нарича себе си Джон и се облича в момчешки дрехи. 

Днес 15-годишната Шайло все по-често може да бъде забелязана с рокли. 

През такъв период преминаха и всички синове на Меган Фокс. 

Те не се смятат за момичета, но дълго време излизаха на улицата само в рокли. 

От бившия си съпруг Браян Остин Грийн 35-годишната филмова звезда има трима сина: осемгодишният Ноа, седемгодишният Боди и четиригодишният Джърни. Подобно на много холивудски звезди, Меган Фокс се придържа към доста свободни възгледи във възпитанието на потомството си. Меган и Брайън многократно са заявявали, че позволяват на децата си да изглеждат по начина, по който самите те искат – дори и на другите да не им харесва. 

 

Затова папараците често улавят синовете на Фокс в момичешки дрехи – ту с рокли, ту с леопардови клинове. Освен това и тримата отказват да подстрижат косата си късо и могат да се похвалят с много дълга коса. 

Между другото, понякога Меган дори им позволява да боядисат косата си в ярки цветове. Ной, най-големият син на Фокс, признава, че един от любимите му цветове е розовото. 

Фокс разказва, че децата са много различни. Най-малкият е добър и спокоен, а двамата батковци – Ноа и Боди са доста буйни и активни. 

„Те през цялото време воюват и се бият. Мислят постоянно за „оръжия“ и могат буквално всеки предмет – дори най-обикновена вилица, да превърнат в оръжие. Налага се да не ги изпускам от поглед. Постоянно ги следя да не се убият“, разказва тя. 

Веднага щом Меган сподели нови кадри с момчетата, публиката атакува многодетната майка, излагайки нея и децата на остри критики. 

И ако по-рано Фокс яростно защитава интересите на своето потомство, сега тя признава, че въпреки толерантното си възпитание, тя все още се тревожи малко за Ноа. 

Първоначално Меган не обърща внимание на интереса му към рокли, лакове и фиби, но с времето това поведение започва да я притеснява, признава актрисата в интервю за британското издание Glamour. 

Според Фокс твърде силната любов на сина й към роклите я е предупредила. Тя започва да купува книги за майки, чиито деца са се обявили за транссексуални, както и автобиографии на хора, които са променили пола си. 

 От една страна, Меган се гордее с рожбата си, която въпреки подигравките на връстниците си продължава да се изразява, а от друга страна се притеснява, че момичешкият стил ще донесе още повече омраза на Ноа, която в крайна сметка ще повлияе на психиката му. 

„Детето ми страда. Много съм притеснена и искам светът да не е толкова жесток. Чела съм много книги за транссексуалните хора и всяка от тях казва, че себеизразяването чрез облеклото не засяга по никакъв начин сексуалната ориентация. “ 

Мнозина вярват, че в юношеството и тримата синове на Фокс ще кажат, че искат да сменят пола си, но самата тя се съмнява в това. Тя обаче ще ги подкрепи във всеки случай – дори и да искат да го направят. 

TRENDY NEWS 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката