Моделка си сложи импланти в гърдите и кошмарът й започна... СНИМКИ

20 март 2020 08:33   2358 прочита


26-годишната Касандра Юнг споделя, че операцията, на която се е подложила преди шест години, е съсипала живота й

Австралийска моделка си сложи импланти в гърдите и се сблъска със сериозни здравословни проблеми, пише "Дейли мейл". 26-годишната Касандра Юнг споделя, че операцията по увеличаване на бюста, на която се е подложила преди шест години, е съсипала живота й. Тя все още страда от силна болка в гърдите и ставите и затруднено дишане. Освен това твърди, че след интервенцията е загубила паметта си.

"Все още харесвам формата им и как изглеждат, но естетиката не трябва да разрушава здравето ми", казва Юнг.Идеята да се подложи на подобна интервенция й дошла още в ученическите години заради подигравките от страна на съучениците си. "Израснах много несигурна. Бях онова момиче с плоските гърди. Всички останали около мен се развиха, а аз не", казва тя. Освен това малкият размер на гърдите й пречел на кариерата като модел."Гледах снимки в списанията и социалните мрежи и се чувствах като ужасно, исках да бъда като повечето модели. Когато бях на снимки, всички бански и сутиени ми бяха големи, а фотографите ми казваха, че това е много срамно", оплаква се моделката.

След операцията й бюстът се увеличил от нула до трети размер. "Станах много уверена. Вече можех да нося къси топове във фитнеса и секси бански на плажа", разказва Касандра. Първите проблеми започнали да се появяват две години след операцията. Тогава обаче тя не ги свързала с гръдните импланти. По това време тренирала усилено, за да участва в състезания по културизъм - нещо, което така и не успяла да направи заради увеличаващите се болки.През следващите няколко години симптомите й се влошили и се превърнали в дълъг списък от изтощителни проблеми, които постепенно започнали да й пречат да прави нещата, които обича. "Стягането в областта на гърдите не ми позволява да дишам дълбоко и се събуждам, облята в пот.

Сърцето ми бие лудо, сякаш съм пред припадък.Когато изкачвам стълби, е същото. Усещам, че гърдите ми ще гръмнат. Сърцето ми бие толкова силно, че го усещам в тила и главата си. Тялото ми е винаги студено, дори и през лятото, ставите ме болят ужасно много", разказва тя. Години наред Юнг нямала представа какво не й е наред, но нито веднъж не си помислила, че гръдните импланти бавно я нараняват. През последните шест месеца, след като провела разговор с много жени със същите симптоми, Касандра най-накрая разбрала, че причина за мъките й е новият й бюст. Сега единственото нещо, за което красавицата отчаяно мечтае, е да се отърве от него, за да сложи край на изтощителните му странични ефекти.

Юнг признава, че не може да си позволи нова операция за намаляване на гърдите, която струва 7500 долара, защото заради здравословните проблеми е била принудена да изостави кариерата си на модел и да започне работа в месарница.Тя е продала колата си и потърсила помощ от хората в платформата GoFundMe. "Изпитвам толкова много срам и изпитвам вина, че искам да ми помагат за моята кауза, знаейки, че има хора с по-големи нужди. Но просто не мога да си позволя операцията и да отсъствам от работа с парите, които имам", казва в заключение тя.

jenata.blitz.bg


Още за: моделка   импланти   гърди   Още от: Живот

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката