Момиче призна: Най-добрият ми приятел ме изнасили, докато бях в безсъзнание, но го вкарах в затвора

26 януари 2023 07:00   6170 прочита


 

Ели Уилсън е 25-годишно момиче от Великобритания, което успява да запише признанието на своя насилник Даниел Макфларън и го публикува във виртуалното пространство, за да докаже, че манипулаторите могат да бъдат и насилници.

Събитията, за които говори Уилсън, са от периода между 1-ви януари и февруари 2018 г., когато тя е студентка по политология, а Макфларън учи медицина в университета в Глазгоу. По думите ѝ първото изнасилване станало, докато тя била в безсъзнание.

По информация на местни медии, Макфларън е признат за виновен по две обвинения за сексуално насилие и през юли м.г. е осъден на пет години лишаване от свобода.

В първите часове на новата 2018 г. бях изнасилена, докато лежах в безсъзнание от човек, на когото имах огромно доверие. След това започна поредица от издевателства в продължение на години. Приятелите му и роднините знаеха това, но всеки ми казваше, че никой няма да ми повярва. Обаче сгрешиха. Той (Макфларън) посрещна новата 2023 г. зад решетките, заяви тя.

Ключова роля за наказанието оказва аудио записа, който Уилсън тайно записва и след това публикува в публичното пространство. В нея приятелят ѝ на практика си признава всичко, каквото е правил с нея в последните години, което се оказва солидно доказателство в съда.

В момента Уилсън се е посветила на каузата да помага на жертвите на сексуално насилие.

Никога няма да забравя това, което преживях... то ще остане част от мен завинаги. Но трябва да освободя болката си и това става малко по малко, когато помагам на други такива като мен, обясни младата жена.

 
 
 

Още за: Още от: Живот

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката