„Мразя го“: Майка никога няма да прости на мъжа си, който травмирал до смърт малкото им дете

22 февруари 2020 09:28   2804 прочита


Една майка разкрива как тя никога няма да прости на мъжа си, след като той разтърсил и травмирал до смърт 14-месечното им момиченце.

Малката Холи претърпяла ужасен инцидент, докато била оставена в ръцете на баща си Даниел Ашурст, след като Лиан Томпсън се върнала на работа от отпуска по майчинство. 33-годишният Ашурст е изправен пред затвора, след като е признат за виновен за убийство - въпреки опитите да обвинява за смъртта на Холи серия падания.

Говорейки, за нейното изпитание за първи път, сърцеразбитата Лиан, на 27 години, казала: „Мразя го, изцяло го мразя.Никога, никога няма да му простя." Лиан разкрива как Ашърст я е насърчил да се върне да работи като козметик - казвайки, че никога не би оставила бебето си, ако знаеше какво ще се случи след това.

Майката разказала ужасяващия момент, когато получила обаждане от годеника си, че дъщеря им е наранена, докато била на втория си ден обратно на работа. Травмите на Холи включвали множество синини и ожулвания по шията и главата, челюстта, носа, скалпа и ушите. По ръцете й имало следи от ухапване и синини по гърдите.

Освен това е страдала от счупване на глезена, както и кървене в мозъка. Лиан взела тежкото решение да спре машината поддържаща живота на детето си, мъжът й го очаква присъда.

Thesun.co.uk


Още за: майка   омраза   мъж   убиец   Още от: Живот

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката