Мъж преживя клинична смърт и разказа всичко

18 август 2019 10:17   1 коментар   5207 прочита


Жител на Тексас в САЩ разказа как е оцелял, след като е изпаднал в клинична смърт, когато е бил на 17 години. Историята му е цитирана от Daily Express.

Мъжът се казва Дъглас. Когато бил млад, той страдал от безсъние, но в същото време пиел алкохол. Веднъж лекарите му предписали мощни лекарства, които обаче не били съвместими с алкохола. 

В резултат на това, след като изпил хапчетата, тялото на Дъглас не издържало и сърцето му спряло за няколко минути.

Лекарите обаче успели да го реанимират.

Според мъжа през това време целият му живот минал пред очите му. След това той видял тунел пред себе си с ярка светлина в края, която го привличала.

В същото време Дъглас си спомня, че е видял тялото си да лежи на пода, докато вървял по тунела. Освен това той почувствал вътрешен мир.

Дъглас добавя, че в края на тунела той се срещнал с Исус Христос, който му казал да се промени, за да „стигне отново до тук“.

В отговор мъжът не пожелал да си тръгне, но Спасителят му казал, че „времето му още не е дошло“ и че трябва да се върне и  да разкаже на хората за себе си.

След това Дъглас се събудил обратно в тялото си. След този инцидент мъжът станал силно религиозен. /zdrave.to


Още за: мъж   хапчета   тяло   Още от: Живот

Принтирай статия
1 коментар
19 Август 2019 12:00 | До Струма
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Пропуснали сте най-важната подробност за завръщането му. Спасителят му казал, че клоуните от Струма никога не са и няма да имат дипломи за средно. също така няма да спрат да пишат тотални измишльотини. Какви сте глупаци хахаахахха
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката