Най-лошата първа среща някога: Жената случайно става шофьор за бягство на срещата си, след като той ограбил банка

14 февруари 2020 09:14   2448 прочита


Шелби Сампсън от Атълборо първоначално била обвинена за съучасник в грабеж на Кристофър Кастило в спестовната банка на окръг Бристол. Двойката била на първата си среща в момента на инцидента.

Прокурорите в крайна сметка махнали обвиненията срещу нея 33-годишният Кастило бил осъден на три години затвор за въоръжен грабеж, последвано от още две години в затвора за нападение над трима полицаи Сампсън, която е на 40 години, казала на полицията, че двамата с Кастило са се запознали чрез онлайн приложение за запознанства Жената обясни на властите, че е взела Кастило в със своята кола от дома на родителите му в Род Айлънд.

Сампсън казала, че Кастило я помолил да спре до кола в близост до банката и излязал от превозното средство за няколко минути. След като се върнал тя забелязала, че се поти и носи шапка. Той влязъл в банката и показал на касиера пистолет, който бил в сакото му, с искане за 1000 долара. След като излязал от банката, Кастило изтичал до колата и накарал Сампсън да потегли. В крайна сметка, полицията хванала Кристофър, въпреки, че той проявил съпротива.

Dailymail.co.uk


Още за: първа   среща   бягство   Още от: Живот

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката