Нечовешко престъпление : 15-месечно бебе почина, след като бе изнасилено и горено с химикали

01 декември 2020 08:03   3519 прочита


  15-месечно момиче почина, след като било напито с алкохол, изгорено с химикали и изнасилено, докато за него се грижела бавачката му. Скандалното твърдение направи лелята на бебето, пише bg-voice. com Мека Мари Карило почина във Фарго, Северна Дакота в четвъртък – четири дни, след като била намерена в безпомощно състояние в дома ѝ.

Мека веднага е откарана в болница и въпреки усилията на лекарите, раните ѝ били несъвместими с живота. Полицията в града чака резултатите от аутопсията на детето и докладът от токсикологията, за да заключи дали детето е било жертва на насилие. Но лелята на бебето – Аманда Карило сподели шокиращи факти в социалните мрежи. „Индивидът, на когото се доверихме да се грижи за Мека, ме уверяваше, че тя просто е болна.

Говорих с детектива и стана ясно, че тя не е болна, а е сериозно ранена, изгорена с химикали, дали са й алкохол и е била изнасилена много пъти“. „Има още много ужасяващи неща, за които дори не искам да говоря, но аз и цялото ми семейство непрекъснато изживяваме този ужас. Тези мисли ще ни плашат цял живот“.  

 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката