Неузнаваема след трагедията! Алекс Сърчаджиева срази с нова визия!

15 юни 2019 10:39   1 коментар   4716 прочита


Алекс Сърчаджиева демонстрира висок дух и пълна решимост да продължи живота си без Иван Ласкин.  Чаровната актриса, която със сигурност отбелязва в душата си всеки следващ ден, в който е без любимия си мъж, иска да бъде възможно най-пълноценния пример за дъщеричката си София.

Откакто Иван Ласкин си отиде през януари тази година, Александра не е спирала да се затрупва с работа. А едно от последните й превъплъщения я принуждава да смени драстично цвета на косата си. И на нея толкова й харесва, че решава да си остане така и извън сцената. "Виновник" за новата прическа и цвят на актрисата е известния сред звездите коафьор Николай Иванов – Нико, чието дело е новата визия на Александра. Талантливият фризьор бе и един от душеприказчиците на Алекс в най-мъчителния период от живота й и се стараел всячески да я разведрява.

Освен че бил винаги насреща за приятелски разговори, Нико успявал и да убеждава актрисата, че една рязка промяна във външния й вид ще й помогне да се почувства по-добре, макар и минимално. В момента Алекс Сърчаджиева обикаля страната с постановката на Сатиричния театър "Терапевти", а отделно от това се е нагърбила и с десетки други ангажименти, най-често свързани с воденето на събития от различен ранг. И постоянно получава комплименти за освежената си визия./show.blitz.bg

1 коментар
15 Юни 2019 22:07 | Мусейбе Сикиш
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Момата е минала на "търси се" и "няма ли кой? "...
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката