Невена Цонева стана екстрасенс след тежка диагноза

22 май 2024 07:29   5720 прочита


Певицата вижда мъртвите, болестите и аурите на хората

Беквокалистката на Слави – Невена Цонева напусна Ку-ку бенд заедно с мъжа си – барабаниста Венелин Венков, за да се отдаде на езотериката и на семейството, пише Галерия. Тя не скри, че повече от година обмисляли раздялата със Слави Трифонов.

„Имаме много идеи за различни неща, които ще правим, но все още няма яснота за нещо конкретно, което да обявя. Разбира се, че ще правим нови песни“, каза още Невена.

От година и половина певицата успешно развива своя канал на езотерична тематика „Без граници“, поради което явно и Слави Трифонов заявява в поста си, че двамата тръгват по астрален път. „От десетина години започнах да виждам аурите на хората и те дават отговори на много въпроси – защо не му върви на човек, има физически проблем, заболяване или нещо друго“, сподели още Цонева. Чрез цветовете им тя провижда същността на хората, познава лошите и добрите, лъжата и предателството. В подкаста си тя призна за своите способности, като това, че вижда починали хора, които са сред нас. Затова и се определя като дете индиго със свръхспособности. Казва ,че много други хора също са такива, но в 90 % от случаите са неосъзнати или не искат да развият способностите си. Невена вижда и болестите в тялото на другите – къде се намират и какво е то и дали изживява последните си дни. Самата тя разказва за случай, в който в асансьор видяла жена и й казала, че е в края на живота си.

Певицата започва да проявява тези таланти след тежка диагноза. „Лекувах се седем години. Откриха ми латентна туберкулоза, появиха се проблеми със сърцето“, призна тя. Битката с болестта отворила третото й око и я насочила към духовното усъвършенстване, с мисията да помага и на други страдащи хора.   

Hotarena.net


Още за: Още от: Живот

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката