Пияна се промъкна посред нощ в аквапарк и я сполетя нещо ужасно 

11 октомври 2021 07:09   2682 прочита


 

Немирна жена и нейн приятел се впуснаха в среднощно приключение в аквапарк в 2 ч. сутринта, което завърши много зле. 

Британката Клеър Викърс, на 46 години, и приятелят ѝ Бари Дъглас, на 44 години, се заклещили в тръбата на водна пързалка и престояли там два часа със счупени крака и изкълчени стъпала преди да бъдат спасени, съобщава nzherald. co. nz. 

Двамата се промъкнали в парка „Алдършот Лидо“ в Хемпшир, Англия, в началото на август. Пияните приятели излели вода в пързалката (жълтата на снимката) от върха ѝ за по-добро сцепление и по-голяма скорост, преди да влязат в нея. 

Но пиянската им изцепка скоро се превърнала в кошмар, когато се ударили в бариера до изхода. Краката им се ударили в бариерата, блокираща изхода, стъпалата им се изкълчили, имало и счупен крак. 

Викърс описва инцидента като „сцена от филма на ужасите „Убийствен пъзел“. 

Двамата блъскали по вътрешността на пързалката часове наред в опит да повикат помощ. Дъглас изкълчил и двата си глезена и посочва, че едното му стъпало било увиснало. 

В 3. 46 ч. те видели светлините от фенерчетата на полицаите, които били повикани от загрижени граждани. Последните си помислили, че в басейна са влезли деца. 

Пристигнали парамедици, които ги откарали в болница. Викърс останала в болницата две седмици и половина, защото около крака ѝ се увило метално въже, от което в крака ѝ останали метални пластинки. Тя няма да може да ходи още шест седмици. 

От полицията не са повдигнали обвинения срещу двамата немирници. 


 


Още за: пияна аквапарк   Още от: Живот

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката