Потресаващ разказ: Учителка била изнасилена от най-добрия приятел на сина си, след като му направила чаша чай

10 февруари 2020 09:05   1 коментар   5031 прочита


Пенсионирана учителка разкри как е била изнасилена от най-добрия приятел от детството на сина си, след като му е направила чаша чай.

Карлин Томпсън, която вече е на 58 години, от Шотландия, крещяла, когато била нападната на дивана си, а панталоните й били скъсани от нападателя Грегъри Хуслин, който вече е на 38 години, когото тя познавала от както бил 14-годишна възраст.

Той играел на видео игри и слушал музика със синовете й Матю, сега на 37 години, и Дом, сега на 36, кото двамата били оставени „шокирани“ от атаката. „Разговаряхме за работа, семейство и гледахме телевизия“, каза тя. - Изведнъж разбрах, че е късно и казах на Грегъри, че трябва да поспя. Отворих входната врата за него, очаквах той да си тръгне, но той ми каза, че няма да ходи никъде и настоя да остане. От нищото, Грегъри ме хвана за ръцете и ме издърпа на дивана.

Бях в пълен шок и започнах да крещя. Все още държах телефона си, затова набрах 999, но го изпуснах, преди да успея да намеря бутона за повикване. Тогава Грегъри ми скъса панталона и бельото. Молех се съседът ми да е вкъщи и затова пищя:" Изнасилват ме Помогни ми! " Но никой не дойде. Грегъри сложи ръка върху устата ми. После ме изнасили.

Плачех истерично и не можех да повярвам какво се случва“, това разказва потресената жена. Хуслин от Уотфорд беше признат за виновен в изнасилване и затворен за пет години и половина.

Thesun.co.uk

1 коментар
11 Февруари 2020 18:40 | ДЖАМБАЗКИ
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

ИЛИ МОМЧЕТО Е ДОБРЕ ФИНАСОВО ИЛИ ТЯ МУ Е ДАВАЛА ПОВОС. С ЦЕЛ ОБЛАГА.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката