Прекарана: „Татуирах си името му на устната си, той ме заряза след седмица“ 

07 януари 2022 07:23   1 коментар   4091 прочита


 

Любовта често изглежда вечна, особено в началото, но като цяло обикновено не е по-трайна от татуировката. Това вече е ясно на сексапилната OnlyFans моделка Казуми Скуиртс (името е творчески псевдоним), която при цялата си атрактивност бе зарязана от приятеля си седмица, след като си татуира името му на вътрешната страна на устната си. В този случай очевидно мастилото ще са окаже по-трайно от любовта. 

За 24-годишната разкрепостена дама татуираната декларация за любов донесе години на съжаление. 

„Направих си татуировката месец преди първата годишнина от нашето познанство – разказа тя пред Jam Press – Приятелят ми беше истински изненадан. Не мога да кажа дали е бил щастлив от това, но тогава бях така влюбена, че не забелязвах тези неща. “ 

Седмица след това любимият на Казуми не само преспал с колежка, но взел, че писал съобщение на Казуми, признавайки всичко. Да го пита човек с кой акъл. Казано е от старите коцкари „на капия да те хванат, не признаваш“, а тоя чак разтръбил на гаджето. Ама все пак да не обвиняваме човека при непълна информация, колежката може и да си струва усилията. 

Казуми обаче побесняла, най-вече защото тя практикува отворени връзки и няма нищо против нейничкият да разнообразява от време на време, както и тя самата, но иска да й казва предварително за това. Освен това самата тя качва доста палаво съдържание в OnlyFans и обича секс партитата, та не е ясно защо нейният шавливец просто не я е уведомил по надлежния ред, след като и без това момата го държи на толкова хлабав синджир. 

Разочарованието на моделката идва и от факта, че дълго е мислила как да увековечи любовта им. Тя призна, че процедурата е била болезнена и доста е кървяла. 

След разрива на Казуми явно й е дошъл акълът за някои неща, защото започна да си спомня, че приятелят й в последно време взел да работи до все по-късно и да споделя все по-малко за работата си. Ха добро утро, като вземат да стават така трудолюбиви, ама влюбеният човек често подминава очевидното. Казуми – и тя така. 

За щастие девойката не е някаква интровертна смотла, дето ще се тръшне да циври, докато й изсъхне силиконът. Тя успешно преодолява стреса с посещения на секс купони. В друга своя медийна изява Казуми разкри, че на едно секс парти за 7 часа извъртяла 50 мъже и била много удовлетворена. Едно е сигурно – след натрупания опит едва ли ще реши да си татуира имената им на устната. Пък и няма толкова място. 

Bg-voice. bg 


Още за: Още от: Живот

Принтирай статия
1 коментар
07 Януари 2022 10:37 | Съвет
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Татуирай си го на сливата, та да го е яд, когато друг те клати!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката