Принудиха Устата да отмени турнето си в Щатите, вижте какво му се случи...

19 април 2024 04:44   6098 прочита


 

 

Устата се принуди да отмени отдавна планувано турне в Щатите, тъй като му бе отказана работна виза. Това стана ясно от скорошен пост на рапъра в мрежата, в който той обяснява подробно ситуацията.

"Скъпи сънародници, зад океана, турнето, което трябваше да осъществя през април и май в Америка, се отменя поради отказа да ми бъде издадена петиция за работна виза с неуточнени засега причини!

Аз, разбира се вярвам, че това е "абсолютно случайно недоразумение" и няма нищо общо с последните ми музикални проекти, така започва поста си Устата. И продължава:

"До момента съм правил три турнета в Щатите и безпроблемно съм получавал работна виза. Сигурен съм, че рано или късно ще разбера причините за настоящия отказ и ще ги споделя с вас.

Бъдете сигурни, че този отказ няма да повлияе на гражданската ми позиция, дори ви обещавам, че много скоро тя ще бъде още по-силно изразена! Бъдете здрави, силни и горди българи и… ДА ЖИВЕЕ СВОБОДАТА НА СЛОВОТО!".

В страната на неограничените възможности Устата имаше планирани 10 концерта, като стартът трябваше да бъде даден на 19 април с два последователни концерта в Чикаго.

 

Обиколката включваше и Тампа, Денвър, Сан Франциско, Лос Анджелис, Лас Вегас, Ню Йорк, трети концерт в Чикаго и финал на 5 май в Канада, Монреал.

Отказът за виза на Иван Динев – Устата идва само 4 месеца, след като пусна социалната сатира "Свободата на словото", чийто клип засне в Москва, на Червения площад в руската столица.

show.blitz.bg


Още за: Още от: Живот

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката