Разкриха причината за смъртта на Явор от Gravity Co.

15 април 2019 09:47   3902 прочита


Явор Захариев - вокалистът на Gravity Co. е починал в резултат на побой, разкри лично сестрата на музиканта.

Припомняме ви, че на 3-ти април Захариев бе приет в критично състояние в Пирогов, след като бе открит в дома си в безпомощно състояние с жестоки наранявания. Два дни по-късно той почина, като се появиха различни твърдения за причината за кончината му.

Твърдеше се, че следи от побой нямало и Явор се е докарал до тежкото състояние сам след употреба на наркотици. Но ето, че се оказва, че това не е истината и след от наркотици в тялото на певеца не са откири. Това лично подчерта сестрата на Захариев Рая.

Вижте какво точно сподели тя по темата в личния си профил във Фейсбук: "Искаме да се обърнем и към тези, които побързаха да го нарекат "наркоман" или да подчертаят с големи черни букви, че той е загубил борба си с наркотиците.

Към тези, които с огромна лекота му сложиха този безплатен етикет и не се замислиха, че това може да причини още повече болка на хората, които го обичат. Точно към тези хора искаме да се обърнем...Към всички тях и към всеки един по отделно. Ще ли е възможно да си върнете думите назад? Ще ли е възможно да предъвчите тази гадост и този бълвоч, които изплюхте?

Ще ли е възможно да да го сдъвчите добре и да го преглътнете, без да се задавите? Благодарим ви предварително. На всички вас държим да кажем, че това не е поредната наркоманска история, която от първия момент ни нагнездихте насила в главите, без дори да знаете какво точно се е случило "по непотвърдени данни".

По изключително... и подчертаваме, по изключително потвърдени данни, Явор не е имал наркотици в тялото си. Абсолютно никакви. Явор е бил бит... пребит от бой и тялото му, което беше също толкова чупливо, както и душата му не издържа. Това е истината за Явор и за неговата смърт"./woman.bg

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар
Въведете кода от картинката